Demir

98 görüntüleme
Ceylan I. S.

Ceylan I. S.

6 Ocak 2026 10:31
Bugün demir takviyesi olarak vegaferon demir damlası verildi. Aranızda kullanan ya da herhangi bir yan etki gören anneler oldu mu acaba ?
G

Gdkmc

6 Ocak 2026 10:54
İçerği pek temiz değil diye biliyorum ben Ocean kullanıyorum
Ceylan I. S.

Ceylan I. S.

6 Ocak 2026 10:55
Siz mi satın alıyorsunuz eczaneden gidip yoksa doktorunuz mu verdi
G

Gdkmc

6 Ocak 2026 10:55
Eczaneden satın alıyoruz 600 küsür idi
E

Elanur Ü.

6 Ocak 2026 11:32
Benim sadece 4 damla kullandırmam yetti. Aşırı huzursuzluk ve karın ağrısı yaptı bebeğime. O yüzden kestim vegaferon kullanmayı. Hiç tavsiye etmem
Ceylan I. S.

Ceylan I. S.

6 Ocak 2026 11:33
Şimdi ne kullanıyorsunuz peki
Ö

Özlem T. K.

7 Ocak 2026 19:34
Vegaferon damla sağlık ocaklarında ücretsiz olarak veriliyor. Oğlumun doktoruna ısrarla ocean alabiliriz dediğimde içeriklerinin aynı olduğunu bu markaların market ürününde farksız olduğunu söylemişti bize.
K

Kübra Ç.

7 Ocak 2026 19:39
osman hocanın geliştirdiği uygulamadayız kendisinin tavsiye ettiği ürünler var bakabilirsiniz sebebini de anlatıyor kendisi içerik açısından.
Zeynep G.

Zeynep G.

7 Ocak 2026 19:41
Vegaferonu sadece 1 ay kullandım bebeğimde gözle görülür bir tüylenme oldu kestiğim an durdu tüylenme ama dökülmedi dr sordum vegaferonu kesti oceanında içeriği temiz değil şeker koruyucu kıvam arttırıcı vs var şu an yeni nesil yan etkisi en az ve içeriği temiz olan sidefer deniliyor doktorunuza sorun tabi yinede 💖
Ceylan I. S.

Ceylan I. S.

7 Ocak 2026 19:56
Teşekkür ederim hepinize doktorumla konuşucam dediklerinizi de araştırıcam iyice 💕🥰

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir