Delirmek Üzereyim

424 görüntüleme
S

Sevda Ö.

24 Nisan 2026 17:25
Merhaba. Kızım 9 ay 23 günlük. Birkaç gün öncesine kadar yemeklerini yiyen hatta bizim yemeklerimize de heveslenen bir çocuktu. Altta iki dişimiz var sanırım üstler geliyor. Şuan zar zor birkaç kaşık yemek yiyor su bile istemiyor gece en az 5-6 kere ağlayarak uyanıyor. Emzik vs kullanmıyor sürekli memede olmak istiyor ve memeden çekince ağlıyor. Lütfen dişle ilgili geçici bir süreç diyin delirmek üzereyim
S

Sümeyra

24 Nisan 2026 17:28
İlk dişler zor oluyormuş biz beşinci dişi çıkarıyoruz aynı durumdayızama zaten diş çok zor bir şey 20 lik çıkarttıysanız anlarsınız o daha çok küçük ve anlatamıyor donuk anne sütü karanfil zeytinyağ kürü gibi şeyler yapabilirsiniz özellikle yatmadan tetagil yaparsanız kesintisiz 2 saat uyuyor
Ş

Şeyma E.

24 Nisan 2026 17:28
Evet geçici bi süreç bu dönemlerde iştahı için çinko şurup önermişti doktorumuz diş döneminde ağrı kesiciyi kullanmaktan da kaçınmadım ben daha sakin atlatacağını düşündüğüm için doktorlar önermiyor ama diş jeli bile kullanmıştım bu evre için
S

Sevda Ö.

24 Nisan 2026 17:32
[4.ay](4.ay) atağı vs hiçbirşeymiş bu ne yahu herşeye mızmız inat . Tetagil de kullanıyorum calpol de veriyorum çok huzursuzsa. Melek gibi çocuk gitti böyle birşey geldi. Dediğiniz gibi inşallah diş çıkarma süreci ile ilgilidir
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

24 Nisan 2026 18:46
İştah konusu evet geçiyor ama diş hepsi ayrı zor bu gün tam 10 aylık oldu kızım ve alt dişler çıktı üst dişler yerine köpek dişleri çıktı ve aşırı zor doktor en zor azı ve köpek dişler dedi uyku ilacı bile yazdı doktor aldım ama kulanmıyorum kesici dişler geliyor şimdide yani biri bitmeden diğeri 﫩☹️
S

Sevda Ö.

24 Nisan 2026 19:11
🧸Ebru Keleş 🧸
İştah konusu evet geçiyor ama diş hepsi ayrı zor bu gün tam 10 aylık oldu kızım ve alt dişler çıktı üst dişler yerine köpek dişleri çıktı ve aşırı zor doktor en zor azı ve köpek dişler dedi uyku ilacı bile yazdı doktor aldım ama kulanmıyorum kesici dişler geliyor şimdide yani biri bitmeden diğeri 﫩☹️
32 yapana kadar çile devam diyorsunuz yani 😅 Allah yardımcımız olsun
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

24 Nisan 2026 20:18
Sevda Özen
32 yapana kadar çile devam diyorsunuz yani 😅 Allah yardımcımız olsun
Yok yok Korkma 20 tane çıkıyor ilk
S

Sevda Ö.

24 Nisan 2026 22:44
🧸Ebru Keleş 🧸
Yok yok Korkma 20 tane çıkıyor ilk
İyi bari azı gitmiş çoğu kalmış 🤪
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

24 Nisan 2026 22:46
Sevda Özen
İyi bari azı gitmiş çoğu kalmış 🤪
Neyse en azıdam kendimimizi güldüre biliyoruz bu zorlu zamada bişey yok bişey yok geçecek 浪
S

Sevda Ö.

25 Nisan 2026 09:51
🧸Ebru Keleş 🧸
Neyse en azıdam kendimimizi güldüre biliyoruz bu zorlu zamada bişey yok bişey yok geçecek 浪
Tabi canım yoksa huni takıp gezmemiz gerekir o da hoş durmaz 😁
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Nisan 2026 10:39
Sevda Özen
Tabi canım yoksa huni takıp gezmemiz gerekir o da hoş durmaz 😁
Öyle
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir