Deliricemm
164 görüntüleme
E
Elif ..
13 Mayıs 2026 14:08
Kızım 3 buçuk aylık. Emmek istemiyor. Şimdiye kadar gayet iyiydi. Memeye koyunca kriz tutuyor. İstemiyor. Çişi de azaldı. Zorlamak da istemiyorum ama sütten başka bir şeyde kullanmıyoruz zaten. Lütfen yardımcı olun
R
Rabia
13 Mayıs 2026 14:15
Birkaç saat ısrar etmeyin sonra teklif edin ısrar edince kabul etmiyorlar
R
Rabia
13 Mayıs 2026 14:16
Ve bebekler belli bir süre sonra kendileri karar veriyor süreci artık onlar yönetmeye başlıyorlar yani
K
Kübra A.
13 Mayıs 2026 14:19
Etrafa ilgisi yavaştan arttığı için olabilir. Sakin zamanlarında emmeyi teklif edin uykudan uyandığında uyku mahmuruyken mesela. Bu bir geçiş süreci. İsterseniz araştırıp ilgisini çekecek emerken oynayabileceği bi emzirme kolyesi takabilirsiniz.
C
Ceyda T.
13 Mayıs 2026 14:57
Ayakta gezerek emzirmeyi deneyin denemediyseniz benimki öyle almıştı ve o ayda bu oluyor bizde yaşamıştık bir kaç güne düzeldi geri ben de çok korkmuştum reddedince
G
Gamze N. Ç.
13 Mayıs 2026 15:13
Burun temizliğini ne sıklıkla yapıyorsunuz o da önemli. Nefes alamiyorsa ememez, nefes almayı tercih ettiğinden ama aynı zamanda karnı da aç. O da yapar
Z
Zeynep N. İ.
13 Mayıs 2026 15:40
Elif hanım merhaba, bebeğiniz atak haftasında olabilir. 3. ve 4. ayda meme reddi ihtimali her çocuk için var diye biliyorum, sık yaşanan bir durum. Sizin gerginliğiniz ona da yansır biliyosunuz, inatlaşırsanız kazanan hep bebek olur. acıktığında alacaktır, saat aralıklarını biraz daha açmayı deneyebilirsiniz.
E
Elif K.
24 Mayıs 2026 12:04
Ten tene temas yapın ikinizinde üzerinde bişey olmasın bizde yaşadık o durumu iyi geldi öyle emmişti
Yükleniyor...