Delireceğim
325 görüntüleme

Naile B. P.
20 Temmuz 2026 03:06
Annelik delilik. Güzelce yatır uyusun. Gece 1 den beri ağlasın benim dışında kimsede durmasın. Ha bir de koridorda sürekli yürüyelim. Yatağa yatınca asla ama asla uyumasın. Delirmeyim de ne yapayım? 18 aylık bir de.
F
Fidan A.
20 Temmuz 2026 05:05
Merhaba güzel anne. Oğlum şimdi 8 yaşında, o da öyleydi, nedenini çok sonra bildik, alerji yüzündenmiş. Sakin olun, geçiyor, öpüb kucaklayın, korkmuş da ola bilir nedense. Allah kolaylık versin
İ
İlkay Y. O.
Premium Üye
20 Temmuz 2026 08:44
Yanliz degilsiniz benim de 3 yasina 1 ay sonra gircek oglum . Bu sabah saat 4 te 1 1 bucuk saat agladi aglarken de ciglik ciglik butun apartmani uyandirdi. Birseyi hem istiyorum diyor hemde istemiyorum diyor. En buyuk sebebin gece kalkinca uykusu bolundukleri icin sinirli olmalari diye dusunuyorum geri nasil uyuyacaklarini bilemiyorlar. Yani ben niye uyandim kavgasi oldugunu dusunuyorum. Valla bu yaslar bipolarlik yaşlari Allah hepimize sabir versin.

Naile B. P.
21 Temmuz 2026 14:04
Yanliz degilsiniz benim de 3 yasina 1 ay sonra gircek oglum . Bu sabah saat 4 te 1 1 bucuk saat agladi aglarken de ciglik ciglik butun apartmani uyandirdi. Birseyi hem istiyorum diyor hemde istemiyorum diyor. En buyuk sebebin gece kalkinca uykusu bolundukleri icin sinirli olmalari diye dusunuyorum geri nasil uyuyacaklarini bilemiyorlar. Yani ben niye uyandim kavgasi oldugunu dusunuyorum. Valla bu yaslar bipolarlik yaşlari Allah hepimize sabir versin.

Naile B. P.
21 Temmuz 2026 14:05
Merhaba güzel anne. Oğlum şimdi 8 yaşında, o da öyleydi, nedenini çok sonra bildik, alerji yüzündenmiş. Sakin olun, geçiyor, öpüb kucaklayın, korkmuş da ola bilir nedense. Allah kolaylık versin

Naile B. P.

Naile B. P.
F
Fidan A.
21 Temmuz 2026 14:08
Yaa ne alerjisi acaba? Ben de alerjisi olduğunu düşünüyorum uzun zamandır
A
Aleyna Ö. A.
22 Temmuz 2026 16:32
Yalnız değilsin bizde 20 aylık olduk ve hala öyleyiz lavaboya bile gidemediğim zamanlar oluyor nasıl düzelecek ne olacak bilmiyorum
Yükleniyor...