Dehb Şüphesi-33 Aylık

490 görüntüleme
B

Bbb

8 Haziran 2026 23:57
33 aylık oğlumun çok hareketli olmasından dolayı kendi kendime bir şeyler düşünmeye başladım.

12 aylık küçük kardeşi var doğduğu günden beri kıskançlık vurma kırma kardeşe zarar verme hepsini yaşadık ve hala yaşamaya devam ediyoruz.

Bir Türlü normale dönemiyoruz, 12 aydır hala aynı hırçınlık..

Sabah uyandığı andan itibaren akşam yatana kadar oturmuyor sürekli hareket halinde olduğu, kesinliklr yapma etmeden anlamıyor, sürekli evin içinde odalarda bir şeyleri karıştırıyor ortalığa saçıyor dağıtıyor.

Kesinlikle sakinkeşmiyor duraksamıyor.

Yanında biri olmadan neredeyse hiç oyuncaklarıyla oynamıyor ve bu sürede ne yaparsak yapalım kardeşie zarar veriyor.

Yaşının vermiş olduğu bir şey mi bu yaptıkları yoksa bir doktor kontrolü gerekir mi bilemiyorum böyle yaşayanlar var mı
T

Tuğba B. ..

8 Haziran 2026 23:58
Kardeş kıskançlığından olabilir sizin dikkatinizi çekmeye çalışıyor belki
B

Bbb

9 Haziran 2026 00:22
Tuğba Beyazgül
Kardeş kıskançlığından olabilir sizin dikkatinizi çekmeye çalışıyor belki
Belki de olabilir ama yani 12 ay oldu, 12 aydır hergün istinasız devam ediyor.

Hala alışamadı elimizden geldiği kadar ilgileniyoruz ben de çalışan bir anneyim olduğu kadar yetmeye çalışıyorum ama hala kardeş kıskançlığının önüne geçemedik
Ş

Şeyda Ş. ..

9 Haziran 2026 02:04
Kreş çok yardımcı bir yol...akranlarıya iletişim kurdukça daha bi sakinleşiyorlar.
B

Bbb

10 Haziran 2026 00:38
Şeyda Şahin
Kreş çok yardımcı bir yol...akranlarıya iletişim kurdukça daha bi sakinleşiyorlar.
Evet düşünüyorum bu sıralar kreş konusunu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir