Değerleri Temiz ama Ateşi Düşmüyor

83 görüntüleme
S

Sevde T.

21 Haziran 2025 04:28
hocam kızım 9 aylık. değerleri temiz çıktı crp, sürüntü falan. ancak sürekli ateşi tekrarlıyor. parol ve dolvenle düşüyor ancak 4 saat sonra yine vermek zorunda kalıyorum. en yüksek 39.5 gördük. emiyor, biraz huzursuz aşırı değil. ne önerirsiniz? çok korkuyorum bu durumdan.
P

Pınar Y.

21 Haziran 2025 05:00
8 aylık bebeğim 4 gündür 38 i geçmeyen ateşi var parol dolven veriyorum geçiyor sonra yine aynı. Burun akıntısı var biraz huzursuzluk… hastaneye gitmedik daha ben de anlamadım bu kadar uzun sürmezdi?
F

Fatma S. ..

21 Haziran 2025 05:46
Sevda hanım kaç gündür böylesiniz bilmiyorum ama eğer vücütta döküntüde başlarsa 6. Hastalık olabilir. O zaman doktorunuz hemen bu teşhisi koyar zaten. Eğer öyleyse sadece ateş kontrolü yeterli olur viral bir hastalık diye biliyorum.
B

Berfin N.

21 Haziran 2025 12:58
Öncelikle çok geçmiş olsun 10 aylık erkek bebeğim 5 Gün boyunca 39-40 derece ateşlendi bunun 3 gününü hastanede yatarak antibiyotik serum ve pedifen tedavisi olduk. Sadece ateş vardı enfeksiyon, öksürük ,burun akıntısı olmadı Virüs dediler. Dün taburcu olurken kan tahlili bakıldı WBC / PLT / HGB çok düşük çıktı Hematolojiye yönlendirdiler şuan 1 haftalık takip edip tekrar kan değerlerine bakılacak
S

Sevde T.

21 Haziran 2025 18:00
berfin hanım bizim de wbc ve ly# hafif düşük çıktı. vücut savaştığı için dedi buna doktor. çok geçmiş olsun size de:( çok çok zormuş bu durum
E

Eslem Ş.

22 Haziran 2025 21:44
Genetiğinizde FMF(akdeniz ateşi) var mı bir baktırın. Çok nadirde olsa denk gelebiliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir