Değerleri Temiz ama Ateşi Düşmüyor
83 görüntüleme
S
Sevde T.
21 Haziran 2025 04:28
hocam kızım 9 aylık. değerleri temiz çıktı crp, sürüntü falan. ancak sürekli ateşi tekrarlıyor. parol ve dolvenle düşüyor ancak 4 saat sonra yine vermek zorunda kalıyorum. en yüksek 39.5 gördük. emiyor, biraz huzursuz aşırı değil. ne önerirsiniz? çok korkuyorum bu durumdan.
P
Pınar Y.
21 Haziran 2025 05:00
8 aylık bebeğim 4 gündür 38 i geçmeyen ateşi var parol dolven veriyorum geçiyor sonra yine aynı. Burun akıntısı var biraz huzursuzluk… hastaneye gitmedik daha ben de anlamadım bu kadar uzun sürmezdi?
F
Fatma S. ..
21 Haziran 2025 05:46
Sevda hanım kaç gündür böylesiniz bilmiyorum ama eğer vücütta döküntüde başlarsa 6. Hastalık olabilir. O zaman doktorunuz hemen bu teşhisi koyar zaten. Eğer öyleyse sadece ateş kontrolü yeterli olur viral bir hastalık diye biliyorum.
B
Berfin N.
21 Haziran 2025 12:58
Öncelikle çok geçmiş olsun 10 aylık erkek bebeğim 5 Gün boyunca 39-40 derece ateşlendi bunun 3 gününü hastanede yatarak antibiyotik serum ve pedifen tedavisi olduk. Sadece ateş vardı enfeksiyon, öksürük ,burun akıntısı olmadı Virüs dediler. Dün taburcu olurken kan tahlili bakıldı WBC / PLT / HGB çok düşük çıktı Hematolojiye yönlendirdiler şuan 1 haftalık takip edip tekrar kan değerlerine bakılacak
S
Sevde T.
21 Haziran 2025 18:00
berfin hanım bizim de wbc ve ly# hafif düşük çıktı. vücut savaştığı için dedi buna doktor. çok geçmiş olsun size de:( çok çok zormuş bu durum
E
Eslem Ş.
22 Haziran 2025 21:44
Genetiğinizde FMF(akdeniz ateşi) var mı bir baktırın. Çok nadirde olsa denk gelebiliyor