Damar Topluluğu Hemanjiom
207 görüntüleme
E
Emine Ş.
24 Haziran 2025 23:44
Bebegimin doqumdan 1 hafta sonra yanagında kırmızı damar toplulugu oluştu ve şuan 7 aylık cok büyüme yapmadı ama ilerleme ve qerileme yok 6 yaşına kadar kendiliqinden qecer dediler başka bi doktorda göz damlası verdi uygulayın üzerine gecmesse onkolijiye qötürmemizi söylediler sizce ne yapmamız qerekiyor
B
Büşra Y.
25 Haziran 2025 01:08
Aynı durum dudağında var. Takipte kalalım diyorlar. İlaçlı tedavi şuan için içime sinmiyor. Ben de ne yapmalıyım bilmiyorum
Ş
Şeyda D. T.
25 Haziran 2025 16:44
Hemanjiomdan mı bahsediyorsunuz ? Benim kızımda 4 buçuk aylık boynunda hemamjiom var şuan bende ilaç kullanmak istemiyorum çok az büyüdü ama suan sabit.hangi bolume goturdunnuz acaba
B
Büşra Y.
25 Haziran 2025 17:13
Ben hemanjiomdan bahsediyorum. Çocuk hemotoloji ve Onkolojiye 😪 siz herhangi bi araştırma yaptınız mı?
Ş
Şeyda D. T.
26 Haziran 2025 13:58
Ben çocuk doktoru takibindeydim.O bana önce takip et geriyeleyebilir dedi ama yine de bir cildiyeye göster dedi.Kimiside siz gibi hemotolojiye götürüyor.
E
Emine Ş.
26 Haziran 2025 21:59
Sadece cocuk doktoruna qötürdük damla verdi onu kullanıp başlıycam kücülür dediler ama insallah damla kullanımdan sonra kücülmesse onkolojiye yönlendirdiler
Ş
Şeyda D. T.
27 Haziran 2025 10:03
Çok geçmiş olsun inşallah şifa bulursunuz
B
Büşra Y.
27 Haziran 2025 22:15
İnşallah 🤲
Emine hanım göz damlasının adı ne acaba öğrenebilir miyim
Emine hanım göz damlasının adı ne acaba öğrenebilir miyim
E
Emine Ş.
29 Haziran 2025 00:00
Timosol verdiler daha başlamadım sabah akşam 1 er damla damlatıp ovulmasını söylediler insallah faydasını buluruz 🤗
B
Büşra Y.
29 Haziran 2025 08:58
İnşallah bulursunuz, teşekkür ederim 💐
S
Suna K.
29 Haziran 2025 12:19
Arkadaşlar benim bebeğimde de ensesinde var ilaç mı kullanmak gerekiyor ? İlk zamanlar doktora götürdüm ultrason ile karaciğerine bakıldı ama ilaç söylemediler .. ilacı küçülmesi için mi kullanıyorsunuz ? Bilmediğim için soruyorum
E
Emine Ş.
29 Haziran 2025 22:44
Evet kücülmesi icin büyüme yaparsa sıkıntı olur dediler bazılarnki gecermiş bazılarınki kalırmış bi cocuk doktoruna başvur istersen ileride ne olur ne olmaz
Ş
Şeyda D. T.
1 Temmuz 2025 12:33
Ben bugün hemotolojiye götürdüm.Şurup başlamamızı tavsiye etti.Bizim de boynumuzda var. Ama ben başka bir doktordan daha fikir alacağım.
B
Büşra Y.
1 Temmuz 2025 22:11
Şeyda hanım çok mu büyük boyundaki? Yani kalırsa problem olacak şekilde mi ?
B
Büşra D. ..
1 Temmuz 2025 23:44
Benim bebeğimininde parmağında var çocuk doktorumuz hematoloji ye yönlendirdi hemotoloji ilk altı ay büyüme hormonları çok fazla çalıştığı için büyüyecek sonra durur zamanla küçülür dedi dr. Ani ve endişe veren büyüme olursa korkmayın gelin damla veririz ama zaten geçecek birşey için hemen damla kullanmayakım dedi. Geçecek ve riskli değil bu damar topaklanmasıymış
Ş
Şeyda D. T.
3 Temmuz 2025 07:24
Hayir cok buyuk degil ama doktor biraz icerde kitleselleşmiş dedi hafif sertlik varmiş. 6.aya kadar tedaviye basliyoruz genelde dedi. Bizimkisi cilek hemanjiom yani biraz kabarik yara gibi.ensesindede var o leke gibi onlar zaten onemsiz buyudukcs geciyormuş.boynu icin bir kac doktora daha goturup oyle karar verecegim