Damaklarda Kaşıntı ?
103 görüntüleme
E
Elif K.
30 Kasım 2025 15:28
Bebeğim 4,5 aylık eline hangi oyuncağı versem ağzına götürüyor bir süre oyalanıyor sonra çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor sanki damağını kaşır gibi yapıyor . Anlamadım damak kaşıntısımı değil mi . Oyuncak aldıkça ağzına hırslanıyor ağlıyor .
A
Ayşegül Ü.
30 Kasım 2025 15:54
Benim oğlum da 4,5 aylık ve aynı şekilde, elini de ısırıyor gibi yapıyor, dişten dolayı olduğunu düşünüyorum. Tam bilemiyorlar ya da denk getiremiyorlar kaşınan kısma bence. Ben diş kaşıyıcıyla kaşıyorum , oğlum biraz rahatlıyor.
E
Elif K.
30 Kasım 2025 16:03
Çeşit çeşit aldım kaşıyıcı onları bile ağzına aldıktan sonra hırçınlaşıyor . Parmağa takılan kaşıyıcı ile bende kaşıtıyorum ama bazende hiçbir şey vermiyorum oyuncak falan hırçınlaşıyor diye 😞
A
Ayşegül Ü.
30 Kasım 2025 16:14
Ben de aynı şekilde,bulabildiğim her kaşıyıcıyı aldım nerdeyse, ama hiçbiri kesin çözüm değil. Tetagil kullanıyorum bu aralar. Akşam uykusuna geçişini kolaylaştırmak için. Şu dişler bi patlasa, çok uzun sürüyor.
E
Elif K.
30 Kasım 2025 17:25
Bende aldım tetagil ama bir türlü cesaret edemedim vermeye bir etkisi falan olur diye ,siz ağzına döküp bırakıyor musunuz yoksa elinize falan döküp sürüyor musunuz damaklara ?
A
Ayşegül Ü.
30 Kasım 2025 18:02
2 türlü de yapıyorum, tadını sevdi oğlum, paketi görünce mutlu oluyor. Zaten hemen eriyo ağızda, elime biraz alıp parmağımla damağına da sürmüş oluyorum rahatlıyor. Doktorumuz ve eczacımız temiz içerikli dedi, inşallah bir yan etkisi yoktur
E
Elif K.
1 Aralık 2025 07:52
Bakayım zorlanırsa bende dediğiniz gibi yaparım o zaman önce az az kendim sürerim , çünkü ek gıda almıyor ya döksem ağzına becerebilir mi falan bilemedim .