Dakika Başı Uyanma
124 görüntüleme
M
Melike D. ..
16 Şubat 2026 03:27
8 buçuk aylık erkek bebepim var 6 aydır gece uykusu ne bilmiyorum çok yoruldum 20 dakikada yarım saatte bir uyanıyo ve hep emmek istiyo karnı tok
K
Kader B.
16 Şubat 2026 06:09
bebiğizi inceleyin illa ki bir sebebi vardır sağlıkla ilgili bir sorunu yoksa gaz vs gibi sıcaklıkla ilgili sorun olabilir üzerini kalın giydiriyor olabilirsin veya oda sıcak olabilir ben geceleri odayı havalandırıyorum oksijen tazelesin diye
S
Semanur Y.
16 Şubat 2026 08:42
Benimki de oyle herseyi denedm uyku rutini olusturdum yıne uyanıyo geç yatrdm yine uyanıyo banyo yaptrdm yıne uyanıyo denemedm hiçbirsey kalmadı galiba diş sancısı diş çıkana boyle
S
Semanur Y.
16 Şubat 2026 08:43
bebiğizi inceleyin illa ki bir sebebi vardır sağlıkla ilgili bir sorunu yoksa gaz vs gibi sıcaklıkla ilgili sorun olabilir üzerini kalın giydiriyor olabilirsin veya oda sıcak olabilir ben geceleri odayı havalandırıyorum oksijen tazelesin diye
K
Kader B.
16 Şubat 2026 10:14
bebeğim uyurken 2 dk kadar gece odayı havalandırıyorum eğer üstünü açmak istiyorsa açıyorum ben de hemen üstünü açıyorum o da birey sıcaklıyor olabilir burnu tıkalı olabilir Osmam hocanın dediği gibi her şeyin bir sebebi vardır bende bu şekilde yaklaşıyorum
K
Kübra G.
17 Şubat 2026 01:41
Benimki de oyle herseyi denedm uyku rutini olusturdum yıne uyanıyo geç yatrdm yine uyanıyo banyo yaptrdm yıne uyanıyo denemedm hiçbirsey kalmadı galiba diş sancısı diş çıkana boyle
S
Semanur Y.
17 Şubat 2026 07:52
Benimkide böyle herşeyi denedim inanının belki uykusu yok ben zorla uyutuyorum diye max ne kadar dayanabilir ki dedim 8 saat uyanık kaldı hala ful enerjiydi. Gece uykusuna yatar yarım saat sonra ağlayarak uyanır sabah kadar sallarım bizimkisi açlıktan değil sanki uykusunda birisi cimcikliyor başka bi açıklaması olamaz biyeri ağrısa gündüz çok huzurlu ayrıca 11 aydır mı ağrıyor doğduğu günden beri uyku nedir bilimiyorum. Gözleri açık değil sürekli mırıldanıyor eğer müdahale etmezsem uyanıyor