Daha Dün Sütüm Vardı

154 görüntüleme
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 23:27
Çok şükür şimdiye kadar hiç süt konusunda sorun yaşamadım hep çok vardı hatta taşar bebeğim emerken bazen zorlanırdı. Bugün ne olduysa birden sütüm çok azaldı. Nedenini anlayamadım yaşayan var mı bu durumu ne yapabilirim çok üzgünüm
A

Arzu.G

Premium Üye
19 Mart 2026 23:31
Bebeğiniz kaç aylık sütünüzün azaldığına sağım yaparak mi baktiniz .sadece süt taşması meme inmesi gibi belirtilerden bahsediyorsaniz azalma değildir çünkü meme terbiyesi dedikleri durum olmuştur
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 23:33
Arzu.G
Bebeğiniz kaç aylık sütünüzün azaldığına sağım yaparak mi baktiniz .sadece süt taşması meme inmesi gibi belirtilerden bahsediyorsaniz azalma değildir çünkü meme terbiyesi dedikleri durum olmuştur
8 buçuk haftalık. Hayır sıktığımda hemen gelirdi sütüm içse bile ağırlık oluyordu içinde. Daha dün olan normaldi böyle ilerliyordu bugün ne olduysa anlamadım
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 23:34
Arzu.G
Şu an içi bomboş
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 23:35
Arzu.G
Uzun süre memede kalsa da emmek istiyor yutkunma sesi de gelmiyor
A

Arzu.G

Premium Üye
19 Mart 2026 23:37
Zeynep
8 buçuk haftalık. Hayır sıktığımda hemen gelirdi sütüm içse bile ağırlık oluyordu içinde. Daha dün olan normaldi böyle ilerliyordu bugün ne olduysa anlamadım
Ağırlık olmaması meme terbiyesindendir muhtemelen bir süre sonra o şişkinlik ağırlık gidiyor meme boşmus gibi geliyor ama süt azalmamis oluyor. Bence sizinki de ondandır çünkü ayınız çok müsait böyle olmasina . başka bir durum yoksa sütünüzü azaltacak fazla stres aç susuz kalma gibi olumsuz etkileyecek bir sorun yoksa endişelenmeyin azalmamistir bebeğe göre şekillenmiştir üretim
A

Arzu.G

Premium Üye
19 Mart 2026 23:38
Zeynep
Uzun süre memede kalsa da emmek istiyor yutkunma sesi de gelmiyor
Bı sağım yapıp deneyin içiniz rahat eder en azından ama ben azalma olacağını sanmıyorum bebek aktif emerken doğasına aykırı 路
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 23:53
Arzu.G
Ağırlık olmaması meme terbiyesindendir muhtemelen bir süre sonra o şişkinlik ağırlık gidiyor meme boşmus gibi geliyor ama süt azalmamis oluyor. Bence sizinki de ondandır çünkü ayınız çok müsait böyle olmasina . başka bir durum yoksa sütünüzü azaltacak fazla stres aç susuz kalma gibi olumsuz etkileyecek bir sorun yoksa endişelenmeyin azalmamistir bebeğe göre şekillenmiştir üretim
Bugün aslında tam da bunlar oldu aç susuz kaldım uykusuzum baya yoğun bir gündü. Meme terbiyesi değilse geçer mi peki bu
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 23:54
Arzu.G
Bı sağım yapıp deneyin içiniz rahat eder en azından ama ben azalma olacağını sanmıyorum bebek aktif emerken doğasına aykırı 路
Bugün diğer günlere göre az emzirdim bi de dışarıdaydık uyudu hep
Ş

Şule ..

19 Mart 2026 23:55
Arzu.G
Yapmak istiyorum ama ya biberondan içmezse olan sütü de boşa harcarsam diye korkuyorum
A

Arzu.G

Premium Üye
19 Mart 2026 23:57
Zeynep
Bugün aslında tam da bunlar oldu aç susuz kaldım uykusuzum baya yoğun bir gündü. Meme terbiyesi değilse geçer mi peki bu
Tabii ki geçer canınızı sıkmayın bol su için sık sık emzirin beslenmenize dikkat edin yeterli. bebeğin ihtiyacı kadar süt uretir mutlaka vücudunuz
A

Arzu.G

Premium Üye
19 Mart 2026 23:58
Zeynep
Yapmak istiyorum ama ya biberondan içmezse olan sütü de boşa harcarsam diye korkuyorum
İcirmenize gerek yok sağıp atın buzluğa sütünüzü. Emzirmeden önce değil de emzirdikten sonra yapın [sağımı.eger](sağımı.eger) dediğiniz gibi süt azalması sözkonusuysa sağım artırır zaten .meme ne kadar uyarilirsa o kadar süt üretilir
Ş

Şule ..

20 Mart 2026 00:09
Arzu.G
İcirmenize gerek yok sağıp atın buzluğa sütünüzü. Emzirmeden önce değil de emzirdikten sonra yapın [sağımı.eger](sağımı.eger) dediğiniz gibi süt azalması sözkonusuysa sağım artırır zaten .meme ne kadar uyarilirsa o kadar süt üretilir
Anladım çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve desteğiniz için saatlerdir gözlerim dolup duruyordu içim ferahladı Allah razı olsun 🌸
A

Arzu.G

Premium Üye
20 Mart 2026 00:13
Zeynep
Anladım çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve desteğiniz için saatlerdir gözlerim dolup duruyordu içim ferahladı Allah razı olsun 🌸
Lütfen kendinize eziyet etmeyin Allah o kadar güzel bir bağ yaratmış ki bebeğiniz emdigi sürece ona yetecek kadar süt üretilir .yeter ki sağlığınıza dikkat edin üzmeyin boşuna kendinizi .bu arada sütü artıran en önemli şey su içmek ama ikincisi de dinlenmek uyumak .bebeğinizi babasina annenize yanınızda kim varsa emanet edip biraz dinlenin uyuyun .uyandiginizda eminim ki daha iyi hissedeceksiniz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir