Dağıtma ve Kurcalama

271 görüntüleme
T

Tuğba T.

14 Ağustos 2026 14:41
16 aylık bebeğim, herhangi bir olumsuz gelişmesi yok ama aşırı meraklı ve maalesef her şeyi, her yeri kurcalıyor. Evde önlem almak kolay ama başka insanların evine asla gidemiyorum birinin esyasina zarar verir diye. Kesinlikle durduramıyorum. Ne önerirsiniz? Sadece tehlikeli şeylerde cısss yapınca duruyor ama tehlikesiz şeylere de yapıp her şeyden korkutmak istemiyorum.
B

Burcu B. Ö.

14 Ağustos 2026 14:54
Banim bebeğim 13 aylık aynı böyle 😂 günde on kere mutfak topluyorum çekmeceleri boşaltıyor ama bence normal merak dönemindeler keşfediyolar bunlar iki yaşa kadar normal diye biliyorum ☺️
A

Arzu Y.

14 Ağustos 2026 15:02
10 aylık yurumeye başladığından berı bu durumdayız. Şuan 15 aylık aynı devam
T

Tuğba B. ..

14 Ağustos 2026 15:03
Bugün aynı şeyi ben yazacaktım. 16 aylık memlekete annemlere geldim kesinlikle durfuramıyorum . Kurcalıyor ve ağzına alıyor herşeyi. Akşam o uyuduğunda pertim çıkmış oluyor
A

Arzu Y.

14 Ağustos 2026 15:04
Sizde başka çocuklara vurma sıkma durumu varmı bızde malesef var .
T

Tuğba T.

14 Ağustos 2026 15:09
Arzu Yurt
yok hatta tam tersi fazla sevecen ama yaşadığımız yerde yalnız olduğumuz için arkadasi yok pek :( olanlar da genelde durgun çocuklar oldu ve kızımdan kaçtılar garip bi şekilde
A

Arzu Y.

14 Ağustos 2026 15:12
Tuğba Tüysüz
yok hatta tam tersi fazla sevecen ama yaşadığımız yerde yalnız olduğumuz için arkadasi yok pek :( olanlar da genelde durgun çocuklar oldu ve kızımdan kaçtılar garip bi şekilde
Yanı bızım de arkadaş yok malesef ayda bir bi misafır çocugu olduğunda genelde tutmak istiyo kızların tokalarını almaya çalışıyo
B

Burcu B. Ö.

14 Ağustos 2026 15:15
Arzu Yurt
Bizde yalnız büyüyoruz maalesef sizin konuşması nasıl acaba bizimki konuşmuyor dr yalnız büyüdügü içindir dedi hiç çoçuk görmüyoruz anca parka gidersek yani o da hep mümkün olmuyor küçük bi ilçede yaşıyoruz iş yüzünden park için merkeze inmek gerekiyo evde bütün gün benimle bunalıyor çoçuğum
T

Tuğba T.

14 Ağustos 2026 15:22
Burcu Büşra Öztürk
Bizde yalnız büyüyoruz maalesef sizin konuşması nasıl acaba bizimki konuşmuyor dr yalnız büyüdügü içindir dedi hiç çoçuk görmüyoruz anca parka gidersek yani o da hep mümkün olmuyor küçük bi ilçede yaşıyoruz iş yüzünden park için merkeze inmek gerekiyo evde bütün gün benimle bunalıyor çoçuğum
yalnız büyümesi ile konuşmanın alakasi olduğunu sanmıyorum ya, benim kız yalnız büyüyor ve aşırı geveze. Kitaplardan destek almanızı tavsiye ederim bi de sürekli onunla yetişkin gibi konuşmanızı. Evde her yaptığım şeyi sesli dile getiriyorum. "Bunu aldım" değil de "elmayı aldım" gibi yavaş konuşuyorum tane tane. Baya işe yarıyor
T

Tuğba T.

14 Ağustos 2026 15:24
Arzu Yurt
Yanı bızım de arkadaş yok malesef ayda bir bi misafır çocugu olduğunda genelde tutmak istiyo kızların tokalarını almaya çalışıyo
bence o da kurcalama gibi merak ettiği için veya sahip olmak istiyor olabilir, bizimki başkasının elinde ne görse kendi elindekini bırakıp onu almak istiyor, yorucu oluyor ikna etmek
B

Burcu B. Ö.

14 Ağustos 2026 15:27
Tuğba Tüysüz
yalnız büyümesi ile konuşmanın alakasi olduğunu sanmıyorum ya, benim kız yalnız büyüyor ve aşırı geveze. Kitaplardan destek almanızı tavsiye ederim bi de sürekli onunla yetişkin gibi konuşmanızı. Evde her yaptığım şeyi sesli dile getiriyorum. "Bunu aldım" değil de "elmayı aldım" gibi yavaş konuşuyorum tane tane. Baya işe yarıyor
Bende öyle yapıyorum hep kitaplarla oynuyoruz diğer gelişiminde hiç sıkıntı yok sadece anne gel pisi pisi diyor doktor biraz çoçuklarla birlikte vakit geçirsin deri bize
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir