D Vitamini ve Kan Damlası
70 görüntüleme
H
Hacer
4 Mart 2026 08:36
Bu iki vitamini aynı anda mı kullanmamız lazım yoksa ayrı zamanlarda mı verilmesi gerekiyor oğlum 6 aylık
N
Necibe N. Ç.
4 Mart 2026 08:38
Ben d vitamini ve kan damlasını devletinkini kullanıyorum ayrı zamanlarda veriyorum doktorum önerisiyle ama özel damla kullanan arkadaşlar nasıl veriyor bilmiyorum

Merve Ü. ..
4 Mart 2026 08:43
Demir damlası Bebek aç karna olduğunda veriliyor ve en az yarım saat daha beslenmemesi gerekiyor. özellikle süt ve süt ürünleri tüketmemesi gerek. d vitamin de sabah ilk öğünden sonra veriliyor genelde çünkü uykudan önce verildiğinden uykuya dalmasını zorlaştırıyor.

Afranur K.
4 Mart 2026 09:16
Sabah ilk beslenmeden 1 saat sonra demir ilacını veriyorum, ardından yine yarım saat bekliyoruz. ( Demir ilacı aç karnına içiliyor, Bestiron kullanıyoruz biz mikroenkapsüle yani açlıkla direk bağlantılı değil, bi de bebeğim sabah en aç haliyle demiri içince midesine dokundu çok fazla kustu)
D vit mutlaka saat 11-12 den önce verin uykusuzluk yapar, ben ya hemen emzirmeden önce ya da emzirdikten hemen sonra veriyorum. Demirle arasında da en az 1 öğün fark oluyor
D vit mutlaka saat 11-12 den önce verin uykusuzluk yapar, ben ya hemen emzirmeden önce ya da emzirdikten hemen sonra veriyorum. Demirle arasında da en az 1 öğün fark oluyor
G
Gül K. ..
4 Mart 2026 09:48
Mideyi rahatsız ederse demiri tok karna emdikten 1 saat sonra verebilirsin emilimi iyi olsun diye d vitamini de kalkar kalkmaz erken saatte verebilirsin uykuyu etkiliyor diyolar bazıları ben sabah emzirip d vitamini veriyorum 40 dk kadar sonra da demiri veriyorum