D Vitamini ve Kan Damlası

70 görüntüleme
H

Hacer

4 Mart 2026 08:36
Bu iki vitamini aynı anda mı kullanmamız lazım yoksa ayrı zamanlarda mı verilmesi gerekiyor oğlum 6 aylık
N

Necibe N. Ç.

4 Mart 2026 08:38
Ben d vitamini ve kan damlasını devletinkini kullanıyorum ayrı zamanlarda veriyorum doktorum önerisiyle ama özel damla kullanan arkadaşlar nasıl veriyor bilmiyorum
Merve Ü. .

Merve Ü. ..

4 Mart 2026 08:43
Demir damlası Bebek aç karna olduğunda veriliyor ve en az yarım saat daha beslenmemesi gerekiyor. özellikle süt ve süt ürünleri tüketmemesi gerek. d vitamin de sabah ilk öğünden sonra veriliyor genelde çünkü uykudan önce verildiğinden uykuya dalmasını zorlaştırıyor.
Afranur K.

Afranur K.

4 Mart 2026 09:16
Sabah ilk beslenmeden 1 saat sonra demir ilacını veriyorum, ardından yine yarım saat bekliyoruz. ( Demir ilacı aç karnına içiliyor, Bestiron kullanıyoruz biz mikroenkapsüle yani açlıkla direk bağlantılı değil, bi de bebeğim sabah en aç haliyle demiri içince midesine dokundu çok fazla kustu)

D vit mutlaka saat 11-12 den önce verin uykusuzluk yapar, ben ya hemen emzirmeden önce ya da emzirdikten hemen sonra veriyorum. Demirle arasında da en az 1 öğün fark oluyor
G

Gül K. ..

4 Mart 2026 09:48
Mideyi rahatsız ederse demiri tok karna emdikten 1 saat sonra verebilirsin emilimi iyi olsun diye d vitamini de kalkar kalkmaz erken saatte verebilirsin uykuyu etkiliyor diyolar bazıları ben sabah emzirip d vitamini veriyorum 40 dk kadar sonra da demiri veriyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir