D Vitamini ve Ek Gıda

103 görüntüleme
O

Oya K.

8 Ağustos 2025 13:21
Merhaba, bebeğim 6 aylık. D vitamini damlasını vermek git gide zorlaşmaya başladı tükürerek çıkarıyor ağzından. Demir damlasını kısmen daha iyi yutuyor daha istekli. Aklıma şöyle bir şey geldi mümkün mü bilmiyorum; biz d vitaminini yemeklerin içinde de tüketebiliyoruz ya, ona da ek gıdalarına damlatsam ve versem işe yarar mı? Doğru mu bu şekil? Şu ana kadar bu sistemden hiç denemedim. Teşekkür ederim şimdiden.
F

Fatma S. ..

8 Ağustos 2025 13:38
D vitamini içmeyen zeytinyağı içer mi bilmiyorum ama bir de onunla vermeyi deneyin. Yağda çözünen bir vitamin olduğu için emilimi de artıyor.
B

Bahar K.

8 Ağustos 2025 13:58
Bir çay kaşığı yoğurtla karıştırıp verebilirsiniz bence hiç içmemesindense en iyisi böyle
B

Bahar K.

8 Ağustos 2025 13:59
Ek gıdada ne veriyorsunuz bilmiyorum ama yoğurt çok güzel bir alternatif olur d vit için. Bi de tüm tabağa koymaktansa ufak bir miktar daha iyi olacaktır
O

Oya K.

9 Ağustos 2025 11:31
Ek gıdaya yeni geçti diyebilirim o yüzden genelde sebze meyve çeşitleri ve yoğurt yiyor… Biraz da öyle deneyeyim o zaman.
M

Melike G. ..

10 Ağustos 2025 14:18
D vitaminin sprey formunda olanları var o şekilde denediniz mi vermeyi belki daha kolay olur
O

Oya K.

12 Ağustos 2025 13:32
Denemedim damlayı yoğurdun içine damlatıp veriyorum şu an…

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir