D Vitamini ve Demir İlacı Öneri Doktora Tabiki Danışacağım Arkadaşlar Artı Eksi Karsılastıması İçin Soruyorum

68 görüntüleme
S

Selvi A.

7 Ocak 2026 10:35
Sağlık ocağının verdiği devit d3 vitamini ve vegaferon demir ilacını kullanmaya başladım bebeğim 4,5 aylık ishal oldu demire başladıktan sonra d vitaminini de araştırdım sonrasında içerik olarak çok temiz de değilmiş özel olarak alacağım önerilerinizi bekliyorum
E

Esra

7 Ocak 2026 10:42
Bestiron demir ve ocean d3 400lük kullanıyorumben
M

MK ..

7 Ocak 2026 10:44
Doktorunuza danışmak daha dogru olur ancak D vitamini için oceon kullanabilirsiniz demir içinde biz demiron damla kullanıyoruz doktorumuz kabızlık susuzluk vs yapmaz rahatlıkla kullanabilirsiniz dedi
G

Gökçin N.

Bestiron ve ocean d 400 kullanıyoruz.
D

Damla B.

İkisinde de ocean kullanıyoruz. Sağlık ocağının verdikleri temiz içerikli değil. Kakasında çok kötü koku yaptı bizde, sonra ferruma geçtik o da aynısını yaptı ve yeşil kaka oldu hep. Doktorumuz ocean önerdi ona geçince düzeldi bu sorunlar
Ö

Özge T.

7 Ocak 2026 11:30
Merhaba ben de aynı dertten muzdarip olunca gıda mühendisinden içerikli incelemelere baktım, sonuç olarak şimdi d vitamini Erbatab aldım sadece zeytinyağı ve vitamin var tertemiz. Sizle diğer notlarımı paylaşayım, fiyatlarına göre veya içeriklerine yine bakarak seçebilirsiniz demiri henüz almadım galiba onu da erbatab alacağım tahlili bekliyorum

Demir➡️ Bestiron, Dynavit(ferrokid), Erbatab, Vitagil

D vitamini ➡️ Sırasız; Vitafenix, Ocean, Valens, Vegatamin, Erbatab(*)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir