D Vitamini ve Demir Damlası ile Egzama

47 görüntüleme
A

Aslı A.

17 Kasım 2025 11:21
Merhaba bebeğime 6 buçuk aylık 4 aylıkken meşhur olan, O ile başlayan markanın d vitve demir vitaminini kullanmaya başladık, 5 aylıkken göz çevresinde egzama çıktı, on gündür de burun altı kızardı ve burun üstünde de ince sivilce gibi çıkmaya başladı, göz doktorubşr şey yok alerjk duruyo diyor, çocuk doktoruda aynı söylüyor. Birkaç gün damlaları vermedim azaldı, dün akşam ikisini verdim sabahaartmıştı, böyle Bir yaşayan oldu mu damlalardan bu dediklerim oldumu ? Yerinene kullanılabilir alerjik olmayan ürün yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🏼
Hatice C.

Hatice C.

17 Kasım 2025 11:46
Yine çocuk doktoruna yazdırabilirsiniz ancak başkasının bu iyi demesiyle olmaz madem o kullandığınız bile alerji yaptıysa doktorla içeriğini sorarak alerji olursa ne yapmalıyım diyerek kullanırsınız ilaç gibi şeyleri kimsenin önerisiyle kullanmayın . Puset biberon emzik neysede ilaç krem dikkatli olunması gereken şeyler.
A

Aslı A.

17 Kasım 2025 12:49
Tabi yine konuşurum da ne bileyimbu alerji durumlarını çok önemsemiyor kar, eczacılarla içerik için konuştumonlar bile bilmiyor içeriğini, içinde koruyucu ve katkı maddesi olan ürünü öneriyor bana düşünün... Bi araştırmak için sormuştum sadece.
Hatice C.

Hatice C.

17 Kasım 2025 12:55
Evet ama bi sıkıntı oluştuğunda enazindan doktor demeli bu fayda etmediyse şunu kullan diye deneme yanılmayi siz kendiniz tecrübe etmelisiniz buradan kimse sanmıyorumki şunu kullan diye öneride bulunsun her bünye farklı ters bı tepki verirse çocuğun vücudu sorumluluk alicaklar mı siz bilirsiniz yinede keşke doktor olanlar görüp cevaplasalada anneler fikir yürütmek zorunda kalmasa 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir