D Vitamini ve Demir Damlası

77 görüntüleme
M

Mrv ..

18 Ağustos 2025 14:06
Sağlık ocağı monovit ve vegaferon verdi açıkçası onları kullanıyorum ama herkes farklı markalar kullanıyor. Vegaferon benim oğluma da kabızlık yaptı. Siz neler yaptınız neler düşünüyorsunuz bu konuda
S

Sümeyye S.

18 Ağustos 2025 14:27
Merhaba az önce Vegaferon damla’yla ilgili bir başlığa yanıt verdim. Biz de doğumdan itibaren aile hekimliğinden verilen Monovit D vitaminini kullanmaya başladık. 4. ayda da Vegaferon damla başlandı, 6,5 aylık şuan hala kullanıyoruz. Her ikisinin de herhangi bir yan etkisi olmadı. Takipli olduğumuz doktorumuza ve aile hekimliğine güvenerekte devam ettik. İçeriklerindeki paraben miktarlarının güvenli seviyede olduğu söylendi, biz de araştırdık evet öyleler. Yine de düşündük, ilaç firmalarının da bu konularla ilgili çıkarları söz konusu. Biz yan etkileri olmadığından kullanmaya devam ediyoruz. Şimdi diş çıkarmaya başlıyoruz ne yapacağız bilmiyorum.
R

Rüveyda M. ..

18 Ağustos 2025 15:49
Monovit D ilacını kullanıyorum bebeğim 4 aylık bir sıkıntı görmedim şu zamana kadar ama vegaferon için emin değilim ocean almayı düşünüyorum
E

Eda M.

18 Ağustos 2025 15:51
İkisinde de ocean kullanıyorum
S

Sena

18 Ağustos 2025 15:53
Ocean da Demir kaç damla veriyorsunuz
E

Eda M.

18 Ağustos 2025 19:10
1 ml 😊💗

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir