D Vitamini Hakkında Bilgi

124 görüntüleme
M

Merve

27 Mart 2026 20:01
Kızım bir yaşına girdi ve doktor d vitamini kesebileceğimi sıcak havalarda gerek olmadığını söyledi fakat ben nedense asla güvenemedim bilgilendirebilir misiniz?

Bir de balık yağı başlamak istiyorum iyi bir marka tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim
S

Seren A.

27 Mart 2026 20:04
Bize de doktorumuz öyle söyledi yaza kadar devam edin kış aylarında tekrar başlarsınız demişti balık yağını da möhler ve ocean önerildi biz ocean kullanıyoruz
Elif T.

Elif T.

27 Mart 2026 20:05
Osman hocanın uygulama da gösterdiği notlarda bu şekilde görmüştüm diye hatırlıyorum: 5 yaşa kadar sadece kışları

1 yaşa kadar yaz kış 12 aydan sonra 600 olacak D vitamini
M

Merve

27 Mart 2026 20:05

Seren Avcı

Bize de doktorumuz öyle söyledi yaza kadar devam edin kış aylarında tekrar başlarsınız demişti balık yağını da möhler ve ocean önerildi biz ocean kullanıyoruz

Bıngıldak kapanmadı biraz daha açıklık var acaba kesmem doğru olur mu
M

Merve

27 Mart 2026 20:06

Elif

Osman hocanın uygulama da gösterdiği notlarda bu şekilde görmüştüm diye hatırlıyorum: 5 yaşa kadar sadece kışları

1 yaşa kadar yaz kış 12 aydan sonra 600 olacak D vitamini

Aa teşekkür ederim elif hanım sağ olun ona göre veririm ben de
T

Tuğçe M. C.

27 Mart 2026 20:07
Bir eczacı olarak balık yağı alırken ifos sertifikasının olmasına ve dha miktarının yüksek olmasına dikkat etmenizi öneririm bu şartları sağlayan markalardan bütçenize uygun seçebilirsiniz
Elif T.

Elif T.

27 Mart 2026 20:08

Merve

Aa teşekkür ederim elif hanım sağ olun ona göre veririm ben de

Ama sizin özel bir durumunuz var sanırım bılgıldak ile ilgili yine doktorunuzla bir görüşün isterseniz uygulama da yeşil kısımda çıkıyor bu notlar takip ederseniz düşecektir tekrar
M

Merve

27 Mart 2026 20:09

Tuğçe Mutlu Coşgun

Bir eczacı olarak balık yağı alırken ifos sertifikasının olmasına ve dha miktarının yüksek olmasına dikkat etmenizi öneririm bu şartları sağlayan markalardan bütçenize uygun seçebilirsiniz

Merhaba Tuğçe hanım marka önerisinde bulunma şansınız var mı acaba hani şu marka çok iyi dediğiniz var mı sizin fikriniz kıymetli
Elif T.

Elif T.

27 Mart 2026 20:09

Elif

Ama sizin özel bir durumunuz var sanırım bılgıldak ile ilgili yine doktorunuzla bir görüşün isterseniz uygulama da yeşil kısımda çıkıyor bu notlar takip ederseniz düşecektir tekrar

Günün ipucu kısmında yazıyor
S

Seren A.

27 Mart 2026 20:25

Merve

Bıngıldak kapanmadı biraz daha açıklık var acaba kesmem doğru olur mu

Ben henüz kesmedim 15 aylık bebeğim yaza kadar devam edeceğim sonra tekrar kış ayında Osman hocanın dediği gibi başlayacağım fakat doktor kan almıştı bizim değerlerine bakmıştı ona göre söylemişti

Bir de bizim de bıngıldak kapanmamıştı sağlık Ocağı hatta korkutmuştu ama doktorumuz zamanla kapanır herkesin aynı zamanda kapanmak zorunda değil demişti d vit devam demişti
M

Merve

27 Mart 2026 20:27

Seren Avcı

Ben henüz kesmedim 15 aylık bebeğim yaza kadar devam edeceğim sonra tekrar kış ayında Osman hocanın dediği gibi başlayacağım fakat doktor kan almıştı bizim değerlerine bakmıştı ona göre söylemişti

Bir de bizim de bıngıldak kapanmamıştı sağlık Ocağı hatta korkutmuştu ama doktorumuz zamanla kapanır herkesin aynı zamanda kapanmak zorunda değil demişti d vit devam demişti

Merhaba seren hanım 600 olanına mı geçiş yaptınız acaba ben de ona mı geçsem yaza kadar en azından
S

Seren A.

27 Mart 2026 20:30

Merve

Merhaba seren hanım 600 olanına mı geçiş yaptınız acaba ben de ona mı geçsem yaza kadar en azından

Aynen bir yaşından sonra 600 lük aldık

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir