D Vitamini Hakkında Bilgi
124 görüntüleme
M
Merve
27 Mart 2026 20:01
Kızım bir yaşına girdi ve doktor d vitamini kesebileceğimi sıcak havalarda gerek olmadığını söyledi fakat ben nedense asla güvenemedim bilgilendirebilir misiniz?
Bir de balık yağı başlamak istiyorum iyi bir marka tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim
Bir de balık yağı başlamak istiyorum iyi bir marka tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim
S
Seren A.
27 Mart 2026 20:04
Bize de doktorumuz öyle söyledi yaza kadar devam edin kış aylarında tekrar başlarsınız demişti balık yağını da möhler ve ocean önerildi biz ocean kullanıyoruz

Elif T.
27 Mart 2026 20:05
Osman hocanın uygulama da gösterdiği notlarda bu şekilde görmüştüm diye hatırlıyorum: 5 yaşa kadar sadece kışları
1 yaşa kadar yaz kış 12 aydan sonra 600 olacak D vitamini
M
Merve
27 Mart 2026 20:05
Bize de doktorumuz öyle söyledi yaza kadar devam edin kış aylarında tekrar başlarsınız demişti balık yağını da möhler ve ocean önerildi biz ocean kullanıyoruz
M
Merve
27 Mart 2026 20:06
Osman hocanın uygulama da gösterdiği notlarda bu şekilde görmüştüm diye hatırlıyorum: 5 yaşa kadar sadece kışları
T
Tuğçe M. C.
27 Mart 2026 20:07
Bir eczacı olarak balık yağı alırken ifos sertifikasının olmasına ve dha miktarının yüksek olmasına dikkat etmenizi öneririm bu şartları sağlayan markalardan bütçenize uygun seçebilirsiniz

Elif T.
27 Mart 2026 20:08
Aa teşekkür ederim elif hanım sağ olun ona göre veririm ben de
M
Merve
27 Mart 2026 20:09
Bir eczacı olarak balık yağı alırken ifos sertifikasının olmasına ve dha miktarının yüksek olmasına dikkat etmenizi öneririm bu şartları sağlayan markalardan bütçenize uygun seçebilirsiniz

Elif T.
27 Mart 2026 20:09
Ama sizin özel bir durumunuz var sanırım bılgıldak ile ilgili yine doktorunuzla bir görüşün isterseniz uygulama da yeşil kısımda çıkıyor bu notlar takip ederseniz düşecektir tekrar
S
Seren A.
27 Mart 2026 20:25
Bıngıldak kapanmadı biraz daha açıklık var acaba kesmem doğru olur mu
Bir de bizim de bıngıldak kapanmamıştı sağlık Ocağı hatta korkutmuştu ama doktorumuz zamanla kapanır herkesin aynı zamanda kapanmak zorunda değil demişti d vit devam demişti
M
Merve
27 Mart 2026 20:27
Ben henüz kesmedim 15 aylık bebeğim yaza kadar devam edeceğim sonra tekrar kış ayında Osman hocanın dediği gibi başlayacağım fakat doktor kan almıştı bizim değerlerine bakmıştı ona göre söylemişti
Bir de bizim de bıngıldak kapanmamıştı sağlık Ocağı hatta korkutmuştu ama doktorumuz zamanla kapanır herkesin aynı zamanda kapanmak zorunda değil demişti d vit devam demişti
S
Seren A.
27 Mart 2026 20:30
Merhaba seren hanım 600 olanına mı geçiş yaptınız acaba ben de ona mı geçsem yaza kadar en azından