D Vitamini Fazla Vermek

214 görüntüleme
S

Senem

26 Mayıs 2026 21:57
45 günlük bebeğime maalesef 1 aydır yanlış d vitamini uygulaması yapıyormuşuz. 1 fıs yerine 3 fıs vermişiz. 1 fısta 1 damla olacağını düşünerek. Ama maalesef 1 fısta 3 damla varmış. Bi problem yaşar mıyız? Daha önce böyle bir durum başına gelen oldu mu?
Melahat G. S.

Melahat G. S.

26 Mayıs 2026 22:02
D vitamini fazlalığı çıkmıştı kızımda bende aynı sekılde uyguladım sonra tahlillerde çıkmıştı bir süre kullanmayı bıraktım ama doktorunuza danışarak hareket edin d vitamini fazlalığı da iyi değil malesef
S

Senem

26 Mayıs 2026 22:19
Melahat Gülhan Sorgun
D vitamini fazlalığı çıkmıştı kızımda bende aynı sekılde uyguladım sonra tahlillerde çıkmıştı bir süre kullanmayı bıraktım ama doktorunuza danışarak hareket edin d vitamini fazlalığı da iyi değil malesef
Sizin de bebeğiniz yenidoğanken mi vermistiniz? Ve ne kadar süre boyunca verdiniz acaba?
Melahat G. S.

Melahat G. S.

26 Mayıs 2026 22:46
8 aya kadar verdim ama iştahında azalma ve. Kilo alımında azalma olduğunu gördüm kan sonuçlarında da d vitamini yüksekliği çıkmıştı araştırdım yükseldiği zaman istahsızlık kilo kaybı yapabiliyormuş 1 ay yanlış kullanım o kadar etkilemez diye düşünüyorum çünkü vitamin rezerveleri anca doluyor bebişlerin
S

Senem

26 Mayıs 2026 23:25
Melahat Gülhan Sorgun
8 aya kadar verdim ama iştahında azalma ve. Kilo alımında azalma olduğunu gördüm kan sonuçlarında da d vitamini yüksekliği çıkmıştı araştırdım yükseldiği zaman istahsızlık kilo kaybı yapabiliyormuş 1 ay yanlış kullanım o kadar etkilemez diye düşünüyorum çünkü vitamin rezerveleri anca doluyor bebişlerin
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. 114 zehirlenme hattı varmış. Sizinde bilginiz olsun. Umarım lazım olmaz ama gerekirse diye bilgi vereyim dedim. Onu aradım. Doktora bağladılar. Vitamini kullanmayı bırakın. Doktora gittiğinizde de tahlil verin dedi. İlginiz için tekrar teşekkür ederim 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir