D Vitamini Demir Damlası

261 görüntüleme
A

Ahizer K. A.

5 Haziran 2026 22:30
27 haziranda 1 yaşına girdi kızım 9 aylıkken kan vermiştik dün götürdüm bir yaş kontrolüne kan alalım d vitaminine değerlerine tekrar bakalım dediler sonuçları alınca herşeyi iyi d tamini demiri kes kullanma yazın güneşe çıkar yeter sonbaharda başlarız tekrar dedi ama internette diğer doktorlar 609lük d vitamini kullanın diyo bilemedim ne yapacamı
N

Nehar K.

5 Haziran 2026 23:53
Valla 5 .5 ay oldu hala doğru durust vermedim bilmiyorum ne olur
C

Cennet

6 Haziran 2026 00:23
Benim oğlum 14 aylık 12 aylıkken rutin kontrole götürdüm kanlarına bakılsın diye d vitamini güzel bir gün ver bir gün verme dedi tamamen kesmedi yani bu galiba doktordan doktora değişiyor demir damlası içinde elindekini bitirince kullanma 18 aylık olunca tekrar görüşelim demişti
C

Cennet A. T.

9 Haziran 2026 20:19
Bende aynı şeyi düşündüm sizin yazınızı gördüm.Bebeğime [9.ayda](9.ayda) kesti doktoru bende vermiyorum.Ancak Osman beyin bugün yorumunu gördüm kışın 600 ünite başlayın yazmış
C

Cennet A. T.

9 Haziran 2026 20:19
Cennet
Benim oğlum 14 aylık 12 aylıkken rutin kontrole götürdüm kanlarına bakılsın diye d vitamini güzel bir gün ver bir gün verme dedi tamamen kesmedi yani bu galiba doktordan doktora değişiyor demir damlası içinde elindekini bitirince kullanma 18 aylık olunca tekrar görüşelim demişti
Tahlil baktırmadan başlayın yazmış
S

Seray Y.

Premium Üye
10 Haziran 2026 00:33
30 mayısta 1 yasına gırdı d vit hergub verıyorum ama demırı sık vermiyorum arada salı gunu kontrole gıttık kan testı ıstemedı vitamın demıre devam dedı 3 ay sonra tekrar gıdıcez bakalım
Elif T.

Elif T.

10 Haziran 2026 02:09
Nehar Kara
Valla 5 .5 ay oldu hala doğru durust vermedim bilmiyorum ne olur
Kemik, diş ve bıngıldak için d vitamini çok önemli düzenli vermeye çalışın
Elif T.

Elif T.

10 Haziran 2026 02:12
Bizim doktorumuz da yeterli günel aldığına eminsen yazın verme dedi d vitaminini fakat Osman hoca 1 yaşından sonra 600 ünite olacak şekilde sadece kış aylarında kullanılmasını öneriyor. 1 yaşa kadar yaz kış diyor. Ek olarak balık yağı kullanıyorsanız içerisinde 200 ünite d vitamini varsa 400 ünitelik olan d vitaminlerini de kullanabilirsiniz demişti bir canlı yayında
N

Nehar K.

10 Haziran 2026 10:16
Elif Tuğçe
Kemik, diş ve bıngıldak için d vitamini çok önemli düzenli vermeye çalışın
2 gün önce yine verdim aşırı huzursuzluk, memeyi aglayarak almalar, uykuya geçememeler ıkınmalar ne yapacağım böyle bilmem
Elif T.

Elif T.

10 Haziran 2026 10:19
Nehar Kara
2 gün önce yine verdim aşırı huzursuzluk, memeyi aglayarak almalar, uykuya geçememeler ıkınmalar ne yapacağım böyle bilmem
Hangisini kullanıyorsunuz ki? Değiştirmeyi denediniz mi?
N

Nehar K.

10 Haziran 2026 10:34
Devit, pedia-d ve ocean hepsi de yapti
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir