D Vitamini Bize Yaramıyor
96 görüntüleme
İ
İlayda T.
8 Ocak 2026 09:46
Bebeğim 3 aylık farklı farklı d vitaminleri kullandık ocean kullandık monovit kullandık tera d3 kullandık yok. Ne kullanırsak kullanalım gaz problemi yaşıyoruz. Ne yapabiliriz hiç kullanmasak da olmuyor kullanınca da olmuyor
M
Merve A. ..
8 Ocak 2026 09:53
Gaz probleminin d vitaminiyle bir alakasi olmadığını biliyorum. Gaz sancısı bebeğinizin gelişim sürecinde olan normal bir durum. Geçici bir durum. 4 ayı tamamladıktan sonra geçecektir. Zaten üç aylık olmuşsunuz endişe etmeniz gereken bir durum yok. Biliyorum çok zor bir süreç ben de yaşadım gaz sancılarını hafifletecek probiyotikler var her birini ikişer hafta denedim hiçbiri bir işe yaramadı. Gaza sebep veren yanlış emzirme olur emzik olur biberon olur mama olur ya da emziriyorsanız gaz yapan yiyeceklerden uzak durmaniz gibi uygulamalar deneyebilirsiniz. Ben kimyon ve rezene çayı içer yemeklerime de kimyon atardım
M
Mehves
8 Ocak 2026 10:54
Tok karnınasabah vermeye çalışın. Ustunede bol bol karınüstü yatırın 8 aylıkbebegim var hala en rahat karin ustugaz çıkarır
Ö
Özge S.
9 Ocak 2026 09:27
Bizimde ayni sorun vardi ocean ilk zamanlae gaz yapmazken sonraki donemlerde ciglik cigliga uykusundan uyandiriyodu doktorumuza soyledik tavsiyesi uzerine wellcare gectik sabahlari veriyorum beslenme arasi suanlik memnunuz ☺️