D Vitamini Bırakma 1 Yaş

321 görüntüleme
Tuba F.

Tuba F.

9 Mayıs 2026 09:46
Arkadaşlar 1 yaş kontrolünde yaz dönemi olduğu için d vitamini kullanmayı bırakabilirsiniz dedi sizin doktor öneriniz nedir
Damla B.

Damla B.

9 Mayıs 2026 09:52
Evet 1 yaşından sonra yaz dönemlerinde d vit kullanılmıyor, kışın kullanılıyor. Bizim doktorumuz da böyle söyledi takip ettiğim doktorlar da
B

Büşra A.

23 Mayıs 2026 11:24
Damla Beşir
Evet 1 yaşından sonra yaz dönemlerinde d vit kullanılmıyor, kışın kullanılıyor. Bizim doktorumuz da böyle söyledi takip ettiğim doktorlar da
Tahlil yaptırdınız mı kaç çıktı
Damla B.

Damla B.

23 Mayıs 2026 11:25
Büşra Ateş
Tahlil yaptırdınız mı kaç çıktı
Hayır daha 1 yaş kontrolüne gitmedik bayramdan sonra gideceğiz. Eğer d vit tahlili isterse buraya yazarım 
B

Büşra A.

23 Mayıs 2026 11:26
Damla Beşir
Hayır daha 1 yaş kontrolüne gitmedik bayramdan sonra gideceğiz. Eğer d vit tahlili isterse buraya yazarım 
Tamam beklerim
A

Arzu.G

23 Mayıs 2026 12:06
Dr Ayça kalkan var Instagramdan videosuna bakabilirsiniz konuyla ilgili. Evet birçok doktor yazın kesin diyor ama güneş kremleriyle golgelerde koruduğumuz bebeklerin yeterli güneşlenme olmadığı için d vitaminini yeterince alamadığını, yapılan araştırmaların yaz sonunda d vitamini değerlerinin düşük çıktığıni gösterdiğini söylüyor . Tamamen kesmek yerine haftada 1-2 devam edilmeli diyor .Bana da mantıklı geldi açıkçası cunku direkt güneş altında birakmiyorum hiçbir zaman .d vitamini degerimiz gayet iyi şuan yine de haftada 1-2kez 600iu veriyorum
Tuba F.

Tuba F.

23 Mayıs 2026 12:47
Arzu.G
Dr Ayça kalkan var Instagramdan videosuna bakabilirsiniz konuyla ilgili. Evet birçok doktor yazın kesin diyor ama güneş kremleriyle golgelerde koruduğumuz bebeklerin yeterli güneşlenme olmadığı için d vitaminini yeterince alamadığını, yapılan araştırmaların yaz sonunda d vitamini değerlerinin düşük çıktığıni gösterdiğini söylüyor . Tamamen kesmek yerine haftada 1-2 devam edilmeli diyor .Bana da mantıklı geldi açıkçası cunku direkt güneş altında birakmiyorum hiçbir zaman .d vitamini degerimiz gayet iyi şuan yine de haftada 1-2kez 600iu veriyorum
Kaç damla veriyorsunuz, benim elimde 400 lük var bende 2 gün arayla vermeyi düşünmüştüm, sürekli güneş önünde olmadığını düşünerek
A

Arzu.G

23 Mayıs 2026 12:57
Tuba Fırın
Kaç damla veriyorsunuz, benim elimde 400 lük var bende 2 gün arayla vermeyi düşünmüştüm, sürekli güneş önünde olmadığını düşünerek
Damla sayısı markaya göre degisiyordur sanırım ben ocean 600ui olanını kullanıyorum 1 fis veriyorum 3 damlaya denk geliyor diye biliyorum .elinizdeki 400ui bittikten sonra siz de 600ui e geçersiniz zaten .
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir