D Vitamini, Bağırma Krizi ve Uyuyamama
239 görüntüleme
N
Nazlıcan
Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:06
D vitaminini sabah saatlerinde vermemiz gerektiğinden ilk beslenmenin arasında veriyorum ama daha sonrasında uykusuzluk ve huzursuzluk yapıyor. D vitamini vermediğim gün güzelce uyuyor ve sakin oluyor. Ocean d3, devit3, monovit denedim hepsinde böyle oldu. Ne yapabilirim tavsiyeniz var mı?
S
Sinem K.
14 Mayıs 2026 15:19
Merhaba Nazlıcan Hanım, bebeğiniz kaç aylık ve kaç damla kullanıyorsunuz acaba? D vitamini aslında çok güzel uyku yapar, fazla damla verdiğinizde sindiremediği için huzursuz olabilir. Biz de devit3 te gaz sorunu yaşadığımız için bir kaç gün vermeyip ocean d3 e geçtik. Bebeğinize ve size sağlıklı günler dilerim
N
Nazlıcan
Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:31
Merhaba Nazlıcan Hanım, bebeğiniz kaç aylık ve kaç damla kullanıyorsunuz acaba? D vitamini aslında çok güzel uyku yapar, fazla damla verdiğinizde sindiremediği için huzursuz olabilir. Biz de devit3 te gaz sorunu yaşadığımız için bir kaç gün vermeyip ocean d3 e geçtik. Bebeğinize ve size sağlıklı günler dilerim
R
Rabia D.
Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:35
Başka marka deneyim
S
Sibel ..
Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:59
3,5 aylık, 6,5 kilo ve denildiği gibi 3 damla kullanıyorum. Hepsinde aynı sorunu yaşadığım için artık kullanmasam mı acaba diye düşünmeye başladım. Bildiğim kadarıyla d vitamininin uykusuzluk yapar, o yüzden sabah saatlerinde kullanılmasını öneriyor çocuk doktorları. Uyku düzenini bozmaması adına. Ama gün içerisinde hiç uyku yaptıramıyorum ve yaptıramadıkça daha çok krize dönüyor her şey
E
Elif A.
14 Mayıs 2026 16:53
Velavit marka deneyin 5 damla üstünde büyük çocuklara göre yazıyor ama bizim doktorumuz yenidoğandan itibaren kullandırıyor hem probiyotıkli içeriği eczacımızın dikkatini çekmişti çok beğenmişti özellikle belirti bize iyi olduğunu
N
Nazlıcan
Premium Üye
14 Mayıs 2026 16:57
Velavit marka deneyin 5 damla üstünde büyük çocuklara göre yazıyor ama bizim doktorumuz yenidoğandan itibaren kullandırıyor hem probiyotıkli içeriği eczacımızın dikkatini çekmişti çok beğenmişti özellikle belirti bize iyi olduğunu
E
Elif A.
14 Mayıs 2026 17:04
Onu ben de gördüm d vitamini olarak ve gaz için de iyi geldiğini söyleyenler oldu, nasıl kullanacağımı bilemedim. Gaz için ayrıca damla kullanılabiliyor mu o kullanılırken ?
N
Nazlıcan
Premium Üye
14 Mayıs 2026 17:24
Biz onu kullanırken gaz içinde sab kullanıyorduk ama bizim süt alerjisinden dolayı aşırı bir gaz vardı
Yükleniyor...