D Vitamini, Bağırma Krizi ve Uyuyamama

239 görüntüleme
N

Nazlıcan

Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:06
D vitaminini sabah saatlerinde vermemiz gerektiğinden ilk beslenmenin arasında veriyorum ama daha sonrasında uykusuzluk ve huzursuzluk yapıyor. D vitamini vermediğim gün güzelce uyuyor ve sakin oluyor. Ocean d3, devit3, monovit denedim hepsinde böyle oldu. Ne yapabilirim tavsiyeniz var mı?
S

Sinem K.

14 Mayıs 2026 15:19
Merhaba Nazlıcan Hanım, bebeğiniz kaç aylık ve kaç damla kullanıyorsunuz acaba? D vitamini aslında çok güzel uyku yapar, fazla damla verdiğinizde sindiremediği için huzursuz olabilir. Biz de devit3 te gaz sorunu yaşadığımız için bir kaç gün vermeyip ocean d3 e geçtik. Bebeğinize ve size sağlıklı günler dilerim 
N

Nazlıcan

Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:31
Si̇nem Kir
Merhaba Nazlıcan Hanım, bebeğiniz kaç aylık ve kaç damla kullanıyorsunuz acaba? D vitamini aslında çok güzel uyku yapar, fazla damla verdiğinizde sindiremediği için huzursuz olabilir. Biz de devit3 te gaz sorunu yaşadığımız için bir kaç gün vermeyip ocean d3 e geçtik. Bebeğinize ve size sağlıklı günler dilerim 
3,5 aylık, 6,5 kilo ve denildiği gibi 3 damla kullanıyorum. Hepsinde aynı sorunu yaşadığım için artık kullanmasam mı acaba diye düşünmeye başladım. Bildiğim kadarıyla d vitamininin uykusuzluk yapar, o yüzden sabah saatlerinde kullanılmasını öneriyor çocuk doktorları. Uyku düzenini bozmaması adına. Ama gün içerisinde hiç uyku yaptıramıyorum ve yaptıramadıkça daha çok krize dönüyor her şey
R

Rabia D.

Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:35
Başka marka deneyim
S

Sibel ..

Premium Üye
14 Mayıs 2026 15:59
Nazlıcan
3,5 aylık, 6,5 kilo ve denildiği gibi 3 damla kullanıyorum. Hepsinde aynı sorunu yaşadığım için artık kullanmasam mı acaba diye düşünmeye başladım. Bildiğim kadarıyla d vitamininin uykusuzluk yapar, o yüzden sabah saatlerinde kullanılmasını öneriyor çocuk doktorları. Uyku düzenini bozmaması adına. Ama gün içerisinde hiç uyku yaptıramıyorum ve yaptıramadıkça daha çok krize dönüyor her şey
Emilim için sabah deniyor
E

Elif A.

14 Mayıs 2026 16:53
Velavit marka deneyin 5 damla üstünde büyük çocuklara göre yazıyor ama bizim doktorumuz yenidoğandan itibaren kullandırıyor hem probiyotıkli içeriği eczacımızın dikkatini çekmişti çok beğenmişti özellikle belirti bize iyi olduğunu
N

Nazlıcan

Premium Üye
14 Mayıs 2026 16:57
Elif Aydın
Velavit marka deneyin 5 damla üstünde büyük çocuklara göre yazıyor ama bizim doktorumuz yenidoğandan itibaren kullandırıyor hem probiyotıkli içeriği eczacımızın dikkatini çekmişti çok beğenmişti özellikle belirti bize iyi olduğunu
Onu ben de gördüm d vitamini olarak ve gaz için de iyi geldiğini söyleyenler oldu, nasıl kullanacağımı bilemedim. Gaz için ayrıca damla kullanılabiliyor mu o kullanılırken ?
E

Elif A.

14 Mayıs 2026 17:04
Nazlıcan
Onu ben de gördüm d vitamini olarak ve gaz için de iyi geldiğini söyleyenler oldu, nasıl kullanacağımı bilemedim. Gaz için ayrıca damla kullanılabiliyor mu o kullanılırken ?
Biz onu kullanırken gaz içinde sab kullanıyorduk ama bizim süt alerjisinden dolayı aşırı bir gaz vardı
N

Nazlıcan

Premium Üye
14 Mayıs 2026 17:24
Elif Aydın
Biz onu kullanırken gaz içinde sab kullanıyorduk ama bizim süt alerjisinden dolayı aşırı bir gaz vardı
Benim de bebeğim kolik ve laktoz intoleransı var, laktaz damlası ve sab kullanıyorum. Yediklerime aşırı dikkat etmeme rağmen inanılmaz bir gazı ve sancısı var
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir