D Vitamini
268 görüntüleme
M
Merve Ö.
13 Temmuz 2026 21:50
Aranızda devit3 kullanan marmı bn bu markayı ilk defa kullanacağım kullann varsa nasıl menmunmusınz ve nasıl kullanıyprsunz
N
Nazlıcan
Premium Üye
13 Temmuz 2026 21:56
Benim bebeğimde bir süre sonra huzursuzluk yaptı, d vitamini değil ama içerdiği yağ formları bazı bebeklerde gaz sancısı ve huzursuzluk yapabiliyor benim bebeğime devit3, monovit, ocean falan hepsi gaz ve huzursuzluk yapmıştı.
S
Sümeyye
Premium Üye
13 Temmuz 2026 22:29
Devit3 ün yetişkin formunu kullanıyordım hamileyken şuan da da kullanıyorım bebeğim içim ocean ın kullanıyorız onu denemedim ama gaz meselesi sanırım D vitamininde genel bir sorun biz gaz damlası ile kullandığımızda sorun olmuyor

Fatma A. U.
13 Temmuz 2026 22:41
Ben en başından beri kullanıyorum bir zararını görmedim
Ş
Şeyma ..
13 Temmuz 2026 22:43
Bana da sağlık ocağı vermişti kullandık bitene kadar sıkıntı olmadı ama diğer markalar ocean mesela fıs fıs şeklinde kullanımı daha kolay oldu 18 aylık bebeğim hala ocean kullanıyorum

Hilal E. B.
21 Temmuz 2026 01:07
Bize ilk onu vermişti doktor ama zaten gazlı olan bebeğimi daha da huzursuz etti sanki doktora söylediğimde evet bazı bebeklerde öyle yapabiliyor dedi değiştirdik ocean a geçtik memnunuz vermesi de kolay fısfıs şeklinde günlük bir fıs sıkıyorum ağzına mis gibi öbünü damlatmak zor oluyordu

Sevim T.
21 Temmuz 2026 23:29
Bazı d vitaminleri ayçiçek yağı kullanıyor zeytinyağlı olmasına dikkat ederseniz sıkıntı olmaz gaz problemli yapmaz
Yükleniyor...