D Vitamini
302 görüntüleme
B
Beyzanur Ö.
4 Haziran 2026 14:47
Omega3 ve D3 vitamini kaç yaşına kadar kullanılabilir 3 aylık bebeğim var şuan doğduğundan bu yana kullanıyorum doktorumun tavsiye ettiği markayı

Afranur K.
4 Haziran 2026 14:56
Omega hakkında bilgim yok ancak doktorumuz 2 yaşına kadar yaz-kış d vit. Kullanmamızı söyledi hatta hastane çıkış epikriz raporuna da not düşmüşler.
Osman bey de ilk 1 yıl aktif, 5 yaşına kadar da kışları kullanmayı öneriyor diye biliyorum.
Kendi planım da 2 yaşına kadar yaz-kış kullanmak, 2 yaşından sonra kış aylarında vermeye devam etmek şeklinde olacak.
Bu arada 9. Ayda kan tahlili yapılıyor, demir ile birlikte d vit. De bakılırsa eğer orada da yeniden yönlendirme yapılacaktır.
Osman bey de ilk 1 yıl aktif, 5 yaşına kadar da kışları kullanmayı öneriyor diye biliyorum.
Kendi planım da 2 yaşına kadar yaz-kış kullanmak, 2 yaşından sonra kış aylarında vermeye devam etmek şeklinde olacak.
Bu arada 9. Ayda kan tahlili yapılıyor, demir ile birlikte d vit. De bakılırsa eğer orada da yeniden yönlendirme yapılacaktır.
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
4 Haziran 2026 15:52
D3 m, demir, 1 yaş hala kullanıyoruz. D3 bebeğiniz tamam diyene kadar kullanın 1 ay sonra demirde başlanır oda 9 ay 1 yaş arası kan değerlerine bakılıyor o zamana kadar kullanırsıniz iyi çıkarsa keser bizim gibi düşük çıkarsa 3 ay daha devam dedi.
B
Beyzanur Ö.
5 Haziran 2026 15:54
Hangi markaları kullanıyorsunuz
B
Beyzanur Ö.
5 Haziran 2026 15:56
Benim kullandığım yani doktorumun önerdiği argivit
A
Ayşe Ş. ..
Premium Üye
5 Haziran 2026 16:06