D Vitamini
88 görüntüleme
E
Esra Ç. Ö.
12 Nisan 2026 22:15
Bebeğime sağlık ocağından verilen devit-3 isimli d vitaminini 50.0000 ıu kullanıyordum günde 3 Damla. Şimdi o bitince ocean marka sprey Damla almayı düşünüyorum ama kaç ıu luk alacağım kaç Damla kullanacağım bilemiyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Bebeğim 3 aylık

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
12 Nisan 2026 22:15
ebeğiniz 3 aylık ve şimdiye kadar Devit-3 isimli D vitaminini günde 3 damla kullanıyorsunuz. Devit-3 50.000 IU idi, ancak Ocean marka sprey damla almayı düşünüyorsunuz.
Ocean marka D vitamini genellikle 400 IU (İnternasyonel Ünite) olarak kullanılır. Kullanıcıların paylaşımlarına göre:
1. Ocean D3 400 IU için genellikle 3 damla veya 1 puf (sprey) verilir.
2. 1 puf sprey, yaklaşık 3 damlaya eşittir.
Doktorunuzun tavsiyelerine göre hareket etmek en doğrusu olacaktır. Eğer doktorunuz farklı bir doz önerdiyse, onun doğrultusunda kullanmanız gerekir.
Genel olarak, 3 aylık bir bebek için günde 400 IU D vitamini uygun bir doz olabilir. Ancak, kesin doz için doktorunuzla görüşmeniz en iyisi olacaktır.
Öneriler:
- Eğer doktorunuzla görüşme fırsatınız olmadıysa, en kısa zamanda arayarak doz konusunda bilgi alın.
- Eğer Ocean D3 400 IU kullanmaya karar verirseniz, günde 3 damla veya 1 puf sprey kullan
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. D Vitamini
2. D Vitamini
3. Devit 3 50.000 Damla
Ocean marka D vitamini genellikle 400 IU (İnternasyonel Ünite) olarak kullanılır. Kullanıcıların paylaşımlarına göre:
1. Ocean D3 400 IU için genellikle 3 damla veya 1 puf (sprey) verilir.
2. 1 puf sprey, yaklaşık 3 damlaya eşittir.
Doktorunuzun tavsiyelerine göre hareket etmek en doğrusu olacaktır. Eğer doktorunuz farklı bir doz önerdiyse, onun doğrultusunda kullanmanız gerekir.
Genel olarak, 3 aylık bir bebek için günde 400 IU D vitamini uygun bir doz olabilir. Ancak, kesin doz için doktorunuzla görüşmeniz en iyisi olacaktır.
Öneriler:
- Eğer doktorunuzla görüşme fırsatınız olmadıysa, en kısa zamanda arayarak doz konusunda bilgi alın.
- Eğer Ocean D3 400 IU kullanmaya karar verirseniz, günde 3 damla veya 1 puf sprey kullan
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. D Vitamini
2. D Vitamini
3. Devit 3 50.000 Damla
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
S
Sümeyra
12 Nisan 2026 22:31
Kızım bir yaşında doğdu doğalı ocean kullanıyorum 400 lük bir fıs
S
Sümeyra
12 Nisan 2026 22:32
Fısfıs sprey çıkıyor içinden omunla bir fıs sabah tok karnına verirseniz en iyi sonucu alırsınız zamanla 9-12 ay kontrollerinde eksik değer görülürse 600 lük olana geçin derler
E
Esra Ç. Ö.
12 Nisan 2026 23:45
Cok teşekkür ederim
Yükleniyor...