D Vitamini

88 görüntüleme
E

Esra Ç. Ö.

12 Nisan 2026 22:15
Bebeğime sağlık ocağından verilen devit-3 isimli d vitaminini 50.0000 ıu kullanıyordum günde 3 Damla. Şimdi o bitince ocean marka sprey Damla almayı düşünüyorum ama kaç ıu luk alacağım kaç Damla kullanacağım bilemiyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz? Bebeğim 3 aylık
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

12 Nisan 2026 22:15
ebeğiniz 3 aylık ve şimdiye kadar Devit-3 isimli D vitaminini günde 3 damla kullanıyorsunuz. Devit-3 50.000 IU idi, ancak Ocean marka sprey damla almayı düşünüyorsunuz.

Ocean marka D vitamini genellikle 400 IU (İnternasyonel Ünite) olarak kullanılır. Kullanıcıların paylaşımlarına göre:

1. Ocean D3 400 IU için genellikle 3 damla veya 1 puf (sprey) verilir.
2. 1 puf sprey, yaklaşık 3 damlaya eşittir.

Doktorunuzun tavsiyelerine göre hareket etmek en doğrusu olacaktır. Eğer doktorunuz farklı bir doz önerdiyse, onun doğrultusunda kullanmanız gerekir.

Genel olarak, 3 aylık bir bebek için günde 400 IU D vitamini uygun bir doz olabilir. Ancak, kesin doz için doktorunuzla görüşmeniz en iyisi olacaktır.

Öneriler:
- Eğer doktorunuzla görüşme fırsatınız olmadıysa, en kısa zamanda arayarak doz konusunda bilgi alın.
- Eğer Ocean D3 400 IU kullanmaya karar verirseniz, günde 3 damla veya 1 puf sprey kullan

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. D Vitamini
2. D Vitamini
3. Devit 3 50.000 Damla
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
S

Sümeyra

12 Nisan 2026 22:31
Kızım bir yaşında doğdu doğalı ocean kullanıyorum 400 lük bir fıs
S

Sümeyra

12 Nisan 2026 22:32
Fısfıs sprey çıkıyor içinden omunla bir fıs sabah tok karnına verirseniz en iyi sonucu alırsınız zamanla 9-12 ay kontrollerinde eksik değer görülürse 600 lük olana geçin derler
E

Esra Ç. Ö.

12 Nisan 2026 23:45
Cok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir