D Vitamini
157 görüntüleme
E
Emine ..
13 Şubat 2026 11:16
Merhaba tüp bebek surecindeyim,11. Haftadayim
.Doktor devit 3 ve gynoferon yazdı. 12. Haftadan önce başlayan var mı D vitamine. Kadın doğum doktoru randevum iki hafta sonra
.Doktor devit 3 ve gynoferon yazdı. 12. Haftadan önce başlayan var mı D vitamine. Kadın doğum doktoru randevum iki hafta sonra
G
Gökçin N.
13 Şubat 2026 11:33
Devit 3 kaçlık? Bir de d vitamini düzeyi nedir
E
Emine ..
13 Şubat 2026 11:35
50.000 ıu 15 ml
Kan değerlerine bakılmadi
Kan değerlerine bakılmadi

Kübra E. ..
13 Şubat 2026 12:27
Emine hanım merhaba ben de aynı süreçten geçtim sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.🙏
D vitamini ve kan ilacı kullandım evet bunları erken dönemde kullanmakta fayda var.
D vitamini ve kan ilacı kullandım evet bunları erken dönemde kullanmakta fayda var.
E
Emine ..
13 Şubat 2026 12:42
Amin çok teşekkür ederiz 🙏

Afranur K.
13 Şubat 2026 13:29
Tüp bebek süreci farklı ilerliyor mu bu anlamda bilmiyorum ama hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktorum folik asit, d vit. Ve demir ilacımı (gynoferrosanal) yazmıştı bana kullandım tüm gebeliğim boyunca.
D vit. De seviye olarak rutinde bakılmaz zaten içiniz rahat olsun, çok gerekli hallerde büyük hastanelerde testler ile tespit edilir. Zaten kış mevsiminizdeyiz gebelik harici de aktif kullanım gerektiren bir dönem benve kullanmaya başlayın.
Vücudunuz çünkü şu an tüm ilgisini bebeğinize vereceği için siz güçsüz düşmeyin.
D vit. De seviye olarak rutinde bakılmaz zaten içiniz rahat olsun, çok gerekli hallerde büyük hastanelerde testler ile tespit edilir. Zaten kış mevsiminizdeyiz gebelik harici de aktif kullanım gerektiren bir dönem benve kullanmaya başlayın.
Vücudunuz çünkü şu an tüm ilgisini bebeğinize vereceği için siz güçsüz düşmeyin.
E
Emine ..
13 Şubat 2026 14:01
Çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler için 🙏