D Vıtamini

89 görüntüleme
Z

Zeynep A.

29 Aralık 2025 04:33
2 ay aşısı olmaya gıttıgımızde sağlık ocağındaki hemşire bıngıldağı erken kapanıyor çocuk doktoruna gösterın dedi d vıtamını kestim korkuyorum sızlerdede böyle bır olay yasandımı normalmi gelişimi etkilenirmi
Seda C.

Seda C.

29 Aralık 2025 05:34
Benim bebeğimin de bıngıldağı normalden dahada küçülmüştü d vitamini kesmedim ve hala açık küçüldü açık kaldı bebeğim 6 aylık şuan 10 gün önce doktora gittik baktırdım bir problem yok dedi ilk 3 ay kapanmasın yeter demişti
Z

Zeynep A.

29 Aralık 2025 05:35
Hangı d vıtamını kullanıyorsunuz
G

Gökçin N.

29 Aralık 2025 06:14
Doktorunuz söylemeden d vitaminini kesmeyin bence.
Z

Zeynep A.

29 Aralık 2025 06:19
Etkılıyormuş bıngıldağı erkn kapanma belkı ondan da olabılır
İlsu O. K.

İlsu O. K.

29 Aralık 2025 06:39
Zeynep Hanım Merhaba; çocuk doktorunuz söylemeden takviye vitaminleri kesmeyin lütfen. Eksiklik durumunda daha ciddi sağlık sorunları oluşabilir. Kemik gelişimi için çok önemli bir vitamin. Doktorunuz uygun görürde kesilmesini söyler zaten. Asm sizi doktorunuza yönlendirmiş endişelenmeyin ama en yakın zamanda bir kontrol olun. Bazen bebeklerde erken kapanmalar oluşabiliyor bu durumda bebeğin muayene edilmesi gerekiyor 🌸
Z

Zeynep A.

29 Aralık 2025 06:43
Sağlık ocağı hemsıresı d vıtamını kesebılır veya ultrason ıster dedı cevremde benzer olay yasayan olmuş engelli olmuş endışelıyım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir