D Vitamini

114 görüntüleme
A

Ayşe A.

26 Aralık 2025 11:15
4.ay kontrolünde bıngıldağının kapanmasına az kalmış çok dedi sağlık ocağındaki hemşire d vitaminini kes dedi internette de kesmeyin diyorlar ne yapacağımızı şaşırdık
B

Burcu ..

26 Aralık 2025 11:18
Hemşirenin dediği zaman doktorada sordunuz mu
G

Gül Y.

26 Aralık 2025 11:21
Kesmeyin sakın bu yanlış bir bilgi bıngıldak kapanıyor diye d vitamini kesilmez sadece bir anne olarak değil bir hemşire olarak da söylüyorum bunu. İçiniz rahat etmiyorsa doktorunuza da danışabilirsiniz
O

Ozlem

26 Aralık 2025 11:25
Bizede bıngıldağın küçük oldugunu söylemişlerdi 5/6 aylarda. Kendi doktorum ile görüştüğümde önemli olan kafa çevresi büyümesi problem yok demişti
G

Gks.ky

26 Aralık 2025 11:30
Bizimkide kapanmak üzereydi doktorumuz d vitaminini kesmedi. Her ay baş çevresi ölçülüyor büyüyorsa sıkıntı yok
A

Ayşe A.

26 Aralık 2025 11:33
Bugün 4. Ay kontrolü vardı doktor bıngıldağına bakmadı herşey yolunda dedi sonra sağlık ocağında aşıya gittik ordaki hemşire dedi tekrar doktora gitsem mi acaba kapanmamış ama az kalmış dedi
E

Elif N.

26 Aralık 2025 11:53
Hemşireler kilo ve bıngıldak konusunda yorum yapmamalı. Olanı söylemeli sadece. Doktor görüşünü alarak hareket etmenizi öneririm.
B

Burcu B. Ö.

26 Aralık 2025 12:02
Elif hanıma çok katılıyorum bebeğim beş aylıkken sekiz kiloydu kilosu önde olmasına rağmen bana acilen mama başla dedi şok oldum yani doktora gittim sordum gülerek konuştu hemşirelere değil doktora sormalıyız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir