D Vitamini
114 görüntüleme
A
Ayşe A.
26 Aralık 2025 11:15
4.ay kontrolünde bıngıldağının kapanmasına az kalmış çok dedi sağlık ocağındaki hemşire d vitaminini kes dedi internette de kesmeyin diyorlar ne yapacağımızı şaşırdık
B
Burcu ..
26 Aralık 2025 11:18
Hemşirenin dediği zaman doktorada sordunuz mu
G
Gül Y.
26 Aralık 2025 11:21
Kesmeyin sakın bu yanlış bir bilgi bıngıldak kapanıyor diye d vitamini kesilmez sadece bir anne olarak değil bir hemşire olarak da söylüyorum bunu. İçiniz rahat etmiyorsa doktorunuza da danışabilirsiniz
O
Ozlem
26 Aralık 2025 11:25
Bizede bıngıldağın küçük oldugunu söylemişlerdi 5/6 aylarda. Kendi doktorum ile görüştüğümde önemli olan kafa çevresi büyümesi problem yok demişti
G
Gks.ky
26 Aralık 2025 11:30
Bizimkide kapanmak üzereydi doktorumuz d vitaminini kesmedi. Her ay baş çevresi ölçülüyor büyüyorsa sıkıntı yok
A
Ayşe A.
26 Aralık 2025 11:33
Bugün 4. Ay kontrolü vardı doktor bıngıldağına bakmadı herşey yolunda dedi sonra sağlık ocağında aşıya gittik ordaki hemşire dedi tekrar doktora gitsem mi acaba kapanmamış ama az kalmış dedi
E
Elif N.
26 Aralık 2025 11:53
Hemşireler kilo ve bıngıldak konusunda yorum yapmamalı. Olanı söylemeli sadece. Doktor görüşünü alarak hareket etmenizi öneririm.
B
Burcu B. Ö.
26 Aralık 2025 12:02
Elif hanıma çok katılıyorum bebeğim beş aylıkken sekiz kiloydu kilosu önde olmasına rağmen bana acilen mama başla dedi şok oldum yani doktora gittim sordum gülerek konuştu hemşirelere değil doktora sormalıyız