D Vitamini
138 görüntüleme
G
Gizem
4 Aralık 2025 17:22
Oğlumun 2. Ayından itibaren d vitaminene başladı sağlık ocağı ama görüyorym hep 4. Ayda başlıyorlar biz erken mi başladık birde mama ile besleniyor diye probiyotik kullanmaya başladım hata mı yaptım bilmiyorum 4 aylık
M
Mehves
4 Aralık 2025 17:25
Biz dogumdan itibaren d vitamini ve probiyotik baslamistik. Probiyotigi Birakana kadar kaka yapma durumumuz gayet iyiydi. Birakinca kötü oldu malesef. D vitamini bitti simdi tekrar alacagim. Kemik gelişimi için gerekli. 4. Ayda da demir e basladk.
G
Gizem
4 Aralık 2025 17:26
Hangisini kullanıyorsunuz acaba
F
Feyza Ö.
4 Aralık 2025 17:38
D vitamini kullanmaya başladık, ama 12 gün kabız oldu, acilde lağman yaptılar, öyle yaptı kakasını, Demir bizi mahvetti, doktora gittik bestiron demir ilacı önerdi bi de probiyotik önerdi, siz ne marka demir ilacı kullanıyorsunuz
G
Gizem
4 Aralık 2025 17:52
Ocean d3 kullanıyoruz
G
Gökçin N.
4 Aralık 2025 17:56
Bence karıştırdınız. 4.ayda başlanan demir. D vitamini doğumdan itibaren başlanıyor. D vitamini ocean kullanıyoruz biz, demir de bestiron damla. İkisinden de çok memnunum.
M
Mehves
5 Aralık 2025 04:32
D vitamini ocean, probiyotik truebiyotik, demir ise vegaferon ve ocean ama ikisinide sevmedi kızım gaz yaptı
N
Nurgül B.
8 Aralık 2025 15:08
@Gökçin Noyan Merhaba D vit için kaç IU kullanıyosunuz ve bebeğinizkaç aylık ve nerden temin ediyorsunuzacaba
G
Gökçin N.
8 Aralık 2025 15:36
@Nurgül Büyükhüseyinler 400 iü ocean sprey kullanıyorum. İlk bir yıl 400iü kullanılıyor. Bebeğim 5 ay 14 günlük şuan,doğduğu günden itibaren başladık. Eczanelerden ya da internette ocean yetkili satıcısı olan yerlerden alıyorum. Çok memnunum, hiçbir yan etki görmedim. Bebeğim şu an oyun haline getirdi, spreyi görünce ağzını açmaya başladı.