D Vitamini
118 görüntüleme
D
Deniz M. G.
17 Ağustos 2025 13:13
Bebeğim 3 aylık. Doğumundan itibaren aile sağlığı merkezinin verdiği D vitaminini kullanıyordum. Gündüzleri huzursuz oluyordu ve uykusu çok bölünüyordu. 2 gündür vitamini vermedim ve gündüzleri daha düzenli uyumaya başladı. D vitamini olarak ne kullanmalıyım ?
H
Habibe S.
17 Ağustos 2025 13:17
D vitaminini erken saatlerde verin ben öyle yapıyorum sosyal medyada görmüştüm geç saatte vermek uykusunu etkiler diye. Ben ilk uyanıp beslenmesinden sonra veriyorum. Ocean marka olanı kullanıyorum.
Mutlaka vermemiz gerekiyor etkisi çok önemli, araştırın bence vermemezlik yapmayın
Mutlaka vermemiz gerekiyor etkisi çok önemli, araştırın bence vermemezlik yapmayın
D
Deniz M. G.
17 Ağustos 2025 13:18
Ben de sabah saat dokuzda veriyorum. Vitamini verene kadar ilk uykusunu güzel uyuyor sonra uyuyamıyor
H
Habibe S.
17 Ağustos 2025 14:04
Bende 7 gibi veriyorum 9 civarı ilk uykuya geçiyor bi sorun olmuyor hatta en iyi ilk uykusunu uyuyor diğer uykular zor oluyor. Belki markasını değiştirseniz fark edebilir. Ocean marka 1 yıla yakın gider diye düşünüyorum 200 küsür tl bandında fiyatı var
D
Deniz M. G.
17 Ağustos 2025 14:05
Teşekkür ederim

Merve D.
17 Ağustos 2025 14:55
Temiz içerikli d vitamini kullanmanız lazım ve sabah erken saatlerde vermeniz daha doğru. 1 yıldır wellcare kullanıyorum memnunum
E
Eda N. A. ..
17 Ağustos 2025 16:01
Sabah verin o zaman çok huzursuzluk yapmıyor
Z
Zeynep S.
17 Ağustos 2025 18:02
Ocean marka kullanıyorum bebeğim 4.5 aylık.
Sabah ilk beslenmesinden sonra tok karnına veriyorum hiçbir huzursuzluk yapmıyor
Sabah ilk beslenmesinden sonra tok karnına veriyorum hiçbir huzursuzluk yapmıyor
D
Deniz M. G.
17 Ağustos 2025 18:03
Teşekkür ederim, peki internetten mi alıyorsunuz? Eczanelerde var mı?

Merve D.
17 Ağustos 2025 19:14
Hep eczaneden aldım internette de vardır ama güvenemedim
S
Sümeyra B. ..
18 Ağustos 2025 00:10
Bana hemşire sabah saatlerinde 9 10 gibi verebilirsiniz d vitaminini uykusuzluk yapar demişti öyle veriyorum kızımın uykuları düzensiz zaten 4.5 aylık yeni yeni uylu düzeni oluşturabiliyorum
N
Nazlı E. ..
18 Ağustos 2025 10:37
Ocean marka tavsiye ederim
Sağlık ocağının verdiği sizin de söylediğiniz şikayetlere sebep oldu ve ayrıca d vitamini mutlaka tok karnına verilmeli doktorunuz tavsiyesi sabah kahvaltı sonrası
Sağlık ocağının verdiği sizin de söylediğiniz şikayetlere sebep oldu ve ayrıca d vitamini mutlaka tok karnına verilmeli doktorunuz tavsiyesi sabah kahvaltı sonrası