Crp Yüksekliği Karaciğer Enzim Yüksekliği
124 görüntüleme

Gizem T. Ö. ..
2 Eylül 2026 04:09
Gece birden çıkan ateş sonrası hastaneye başvurduk. Doktor nefes alışverişleri beğenmeyince bize acilden giriş yaptırdı ve testler sonucu crp yakında karaciğer enzimlerin yüksek olduğu söylendi ve yatışımız verildi. 5 günün sonuncuda taburcu olduk. Ama evde yine düşmeyen ateş buna eşlik eden öksürük sonrası başka hastaneye başvurduk. Crp 3 katına çıkmış enzimler yine yükselmiş 3 gündür yatıyoruz tekrar ama hiçbir şey düzelmiyor. Sürekli ateş 38.5 lira çıkıyor. Karaciğer enzimleri neden yükseldi bulamıyorlar. Artık serum takacak damar kalmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim
S
Sema
2 Eylül 2026 04:15
38.5 ve üzeri ateş olarak sayılıyor ateş direk çıktığından hemen doktora gitmeden 3 gün boyunca evde beklesemiydinix acaba ki ya çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum enzimler genelde ateşden dolayı yüksekte çıkabiliyor idrar tahlili verdiniz mi belli onla da alakalıdır birde bu ara 6. Hastalık tekrardan türedi 3.güne kadar ateş sürüyor ve sonra geçiyor döküntü yapıyor var mı öyle bir şey vücudunda başka doktora gidin isterseniz

Gizem T. Ö. ..
2 Eylül 2026 04:35
Evet gece döküntü de yaptı 7 aylık daha 2 farklı doktor gördü. Aslında acilden giriş yapmadım polden randevu aldım. Döküntü ve ateş birlikte seyredince bir görsün dedim ama malesef direk yatış verildi. 10 günü geçti düzelemedik

Gizem T. Ö. ..
2 Eylül 2026 04:36
6. Hastalık dediğiniz nedir ilk defa duyuyorum
S
Sema
2 Eylül 2026 06:53
Bende ilk defa duymuştum hatta 41 dereceye kadarda çıkıyor ateş 3 gün dirençli gidiyor sonra geçiyor ve vücutta döküntü yapıyor el ayak hastalığı gibi aynı yaşadım çok zordu Allah yardımcınız olsun enfeksiyonda olabilir idrarda Ateş tekrar seyrediyorsa başka aklıma bir şey gelmiyor ama böyle şeylerde eğer geçmiyorsa başka doktorun görmesi her zaman daha iyi oluyor bir diğerinin göremediği şeyi başka doktor daha dikkat edebilir geçmiş olsun
Yükleniyor...