Crp 5.5
66 görüntüleme
G
Gizem Ç.
30 Mart 2026 09:13
Merhaba bebeğim 5 ay dokuz günlük bir hafta Danimarka seyahatimizden sonra döndüğümüzde öksürük başlamıştı ve alerjik reaksiyon gösterdi gittiğimizde Crp 5.5 olduğunu öğrendik şu an sadece bir burun tıkanıklığığımız var 5.5 yüksek mi eğer yüksekse her hastalıkta ilk Crp değerimiz artar mı yani bir nevi her hasta olduğumuzda buradan gol yer miyiz :( komple düzelmenin bir yöntemi var mı
G
Gülşah S.
Premium Üye
30 Mart 2026 09:32
Merhaba Crp 5,5 yüksek bir değer değildir. Artıp azalacağı durumunuza göre değişebilir tabi siz yine de takipte kalın. Ateşi olacak mı falan diye kontrol edin
G
Gizem Ç.
30 Mart 2026 09:33
Şu an yaklaşık dört gün oldu ateşimiz hiç yok benim yeğenimde de böyle bir sorun vardı sürekli hasta olduğunda kanında enfeksiyon yükseliyordu ben de ondan korkuyorum her grip olduğumuzda enfeksiyon artar mı
A
Asuman Ö.
30 Mart 2026 10:08
Crp kan alınırken bile o stresle anlık yükselebilen bir değerdir. Çoğunlukla bakteriyel enfeksiyonu gösterse de 5.5 yüksek bir değer sayılmaz. Ve evet bakteriyel enfeksiyonların hepsinde crp yükselir ama diğer belirtilerle birlikte hepsini değerlendirmek gerekir. Sadece burun akıntısı olan ve 5.5 değer için yapılacak burun temizliği ve takiptir.
Yükleniyor...