Çözülemeyen Tazyikli Süt Sorunu
158 görüntüleme
M
Merve K.
8 Haziran 2026 11:01
Merhaba arkadaşlar.. başından beri tazyik sorunum var, bebeğim zaten sık sık öksürüp rahatsızlık hissediyordu en son geçen hafta tam tıkandı. İlk yardım uygulamayı bilmesem ne olacağını düşünmek bile istemiyorum. Artık travma oldu, emzirirken o kadar endişeliyim ki. 3.5 aylık oldu ne zaman terbiye olur ne zaman bebeğim hızına yetişir? Çare bulan var mı? Denilen her şeyi yaptım, biraz iyi gelen bir şey o da yatarak emzirme başka hiçbiri iyi gelmedi
R
Rabia K.
8 Haziran 2026 11:10
Meme değiştirme sıklığınız ne. Benimde aynı şekildeydi zaman zaman meme reddi yaşadık memede ağlama, öksürme oluyor çok üzücü bizde 3buçık aylığız haftaya 3. Ayı tamamlayacak Büyük oranda azaldı diyebilirim
M
Merve K.
8 Haziran 2026 11:12
Meme değiştirme sıklığınız ne. Benimde aynı şekildeydi zaman zaman meme reddi yaşadık memede ağlama, öksürme oluyor çok üzücü bizde 3buçık aylığız haftaya 3. Ayı tamamlayacak Büyük oranda azaldı diyebilirim
R
Rabia K.
8 Haziran 2026 11:22
Bir memeyi tam boşaltmadan diğerine geçmiyorum, 2-3 haftadır tek memeyi daha çok istiyordu diğeri fazla tazyikli olduğundan onu hafif elle sağıp ya da uykulu/keyifli iken yatarak veriyorum. Şu an diğer memede de öksürme oluyor ve bütün emzirmeleri yatarak yapmak zorunda kalıyorum 🥲
M
Merve K.
8 Haziran 2026 11:24
Benim de tüm gün tek memeyle devam ettiğim gece yatmadan diğer memeyi sağıp sonraki gün sağdığım memeyle devam ettiğim oldu yanlış biliyorum ama çözümü böyle buldum. Emzirme danışmanı da fayda etmedi. Zaten artık düzeldi hem bebeğim hem bedenim uyum sağladı. Bi de tam boşaltmadan sağmak çok işe yarıyor. Umarım sizinde yakın zamanda düzelir yorucu olabiliyor
R
Rabia K.
8 Haziran 2026 11:27
Çok teşekkür ederim. Sağlıkla güzellikle büyüsünler 🩷Bir gün dinlendirince memeyi mastit gibi bir durumunuz oldu mu? Biraz ondan korkuyorum 2-3 kez şiddetli mastit de oldum. Fazla sağsam süt yine tazyikleniyor iyice. Arada kaldım iyice
R
Rabia K.
8 Haziran 2026 11:30
Çok teşekkür ederim. Sağlıkla güzellikle büyüsünler 🩷Bir gün dinlendirince memeyi mastit gibi bir durumunuz oldu mu? Biraz ondan korkuyorum 2-3 kez şiddetli mastit de oldum. Fazla sağsam süt yine tazyikleniyor iyice. Arada kaldım iyice
M
Merve K.
8 Haziran 2026 11:30
Yok hiç mastit olmadım sık sık, az az sağım yaptım rahatlatacak şekilde 50 70ml sağım yaptım
R
Rabia K.
8 Haziran 2026 11:32
Olmazsa bir de öyle deneyeyim çok teşekkür ederim
Yükleniyor...