Covid Salgını
116 görüntüleme
N
Naz Ş.
17 Ağustos 2025 05:59
3 aylık oğlum covid oldu 3 gündür hastanedeyiz. Atesi kontrol altina alindi suan cok daha iyi sadece merak ettigim cevremde de gordugum cok kucukken hastalik geciren cocuklarin bagisikliklari dusuk oluyor bundan sonra bizi neler bekliyor merak ediyorum
P
Pelin B.
17 Ağustos 2025 06:51
Çok geçmiş olsun hangi şehir acaba 🙏🏻
N
Naz Ş.
17 Ağustos 2025 07:22
Cok tesekkurler, Ankara
E
Eda M.
17 Ağustos 2025 09:07
3 aylıkken bizde üst solunum yolu enfeksiyonundan yatış aldık antibiyotik tedavisi aldı 1 ay sonra bebeğimde egzamalar başladı alerji testi vs yaptık hiçbir şey çıkmadı anlıycağınız çok küçükken kullanılan ilaçlar antibiyotikler çocuğun bağışıklığını yerle bir ediyor
D
Dilara G. Ü. ..
18 Ağustos 2025 06:10
Eda hanım aynı durumu bizde yaşadık maalesef, hastanede yatmadık ama 3.5 aylığız şu an 2 kere antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Üstüne de rota virüs aşısı olunca alerjisi ortaya çıktı egzamalar başladı. Doktor diyet yapmam gerektiğini söyledi bende diyete başladım. Siz egzamaları nasıl geçirdiniz acaba ?
E
Eda M.
18 Ağustos 2025 07:32
Çok geçmiş olsun bizde alerji testi yaptık ama herhangi bir şey çıkmadı egzamalar içinde sürekli nemlendirici kullanıyorum hafifliyor ne yaptıysam geçmedi özellikle karın bölgesi çok fazla yayıldı ve kaşınıyor bi çözüm bulursanız bize de söyleyin lütfen
D
Dilara G. Ü. ..
18 Ağustos 2025 11:46
Size de çok geçmiş olsun 🙏🏻 Yumurta, Süt ve süt ürünlerine dair herşeyi kestim 3 gündür bende her yediğimi yazıyorum hafif kızarıklık geçiyor sonra gene kızarıyor valla gördükçe içim gidiyor benimde. Mustela kullanıyoruz bakalım ama çok ile yaradığını söyleyemeyeceğim çünkü daha önce de kullanıyorduk ona rağmen arttı. İncia deneyeceğim bir de
E
Eda M.
18 Ağustos 2025 11:51
Bioderma atoderm deneyebilirsiniz Osman beyin tavsiyesi ile aldık uzun süre rahatlatıyor

Fadile B.
18 Ağustos 2025 12:12
Benim bebeğim de 16 günlükken rsv olmuştu daha sonra bizim kendi çocuk doktorumuz demişti ki 1 yaştan önce geçirilen enfeksiyon miktarı bebeğin bağışıklık sistemini çok etkiliyor dedi ama 1 yaşın üstü de geçirilen enfeksiyonlar tam tersi bebeğim bağışıklığını güçlendiriyormuş benim bebeğim de 16 günlükken Sadece bir kere rsv oldu O kadar çok dikkat ettim ki covitşe Aynı etkilere sahip üst solunum yolu tıkanıklığı ateş ishal yememe 10 günde bir iyileştik 10 gün sonra da ben 4-5 ay herhalde günde en az bir iki kere buhar yapmıştım O göğsündeki iltihabı daha iyi atsın diye nebizatörü içine Sadece serum fizyolojik koyup veriyordum her gün burnunu temizliyordum serum suyuyla gerekli enjektörleri ben ebebekten almıştım işimi çok kolaylaştırmıştı başlıkları hem yumuşak hem hızı ayarlayabiliyorsun hayatta her şey oluyor ya
N
Naz Ş.
18 Ağustos 2025 13:19
Fadile Hanım cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icin sizlerede gecmis olsun oksuruk ve burun tikanikligi disinda herhangi bir sorunumuz yok suanda umarim ilerleyen yaslarinda herhangi bir sorunla karsilasmayiz