Conformil Mama
58 görüntüleme
M
Merve ..
4 Nisan 2026 19:25
Bebeğim doğduğu günden beri saatlerce ağlıyordu. Sütüm yetersizdi. Bebeğim 65 günlük eskiye göre biraz daha iyi. Yaklaşık 1 aydır aptamil conformil mama kullanıyoruz kolik bebek olduğu düşünülerek. Önce emziriyorum, sonra mama veriyorum. Daha önce kullanan var mı ne zamana kadar kullanmalıyız memnun kaldınız mı?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
4 Nisan 2026 19:26
Aptamil Conformil Mama Deneyimleri
Bebeğinizin kolik sorunları için Aptamil Conformil mama kullanıyorsunuz. Önce emzirip sonra mama vererek bebeğinizin beslenmesini sağlıyorsunuz.
Kullanıcı Deneyimleri
İnternet forumlarında Aptamil Conformil mama kullanan birçok anne-bebek paylaşım yapmış. Bazıları:
Bebeğinin gaz sorununu çözdüğünü ve kilo almaya başladığını belirtmiş.
Mama değişikliğinin ardından bebeğinin koyu kaka yapmaya başladığını ancak gaz sorununun azaldığını paylaşmış.
* Conformil mamayı 2-6 ay aralığında kullanmış ve memnun kalmış.
Kullanım Süresi
Aptamil Conformil mama genellikle 1-6 ay aralığında kullanılıyor. Ancak her bebek farklıdır ve kullanım süresi de buna göre değişebilir. Doktorunuzun önerilerine uyarak mama kullanım sürenizi belirleyebilirsiniz.
Öneriler
1. Bebeğinizin tepkilerini izleyin ve doktorunuzla iletişim halinde olun.
2. Mama kullanım sürenizi doktorunuzun önerilerine göre belirleyin.
3. Bebeğinizin beslenmesinde emzirme ve mama kombinasyonunu sürdürün.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mama Değişikliği
2. Mama Değişimi
3. Mama Değişikliği
Bebeğinizin kolik sorunları için Aptamil Conformil mama kullanıyorsunuz. Önce emzirip sonra mama vererek bebeğinizin beslenmesini sağlıyorsunuz.
Kullanıcı Deneyimleri
İnternet forumlarında Aptamil Conformil mama kullanan birçok anne-bebek paylaşım yapmış. Bazıları:
Bebeğinin gaz sorununu çözdüğünü ve kilo almaya başladığını belirtmiş.
Mama değişikliğinin ardından bebeğinin koyu kaka yapmaya başladığını ancak gaz sorununun azaldığını paylaşmış.
* Conformil mamayı 2-6 ay aralığında kullanmış ve memnun kalmış.
Kullanım Süresi
Aptamil Conformil mama genellikle 1-6 ay aralığında kullanılıyor. Ancak her bebek farklıdır ve kullanım süresi de buna göre değişebilir. Doktorunuzun önerilerine uyarak mama kullanım sürenizi belirleyebilirsiniz.
Öneriler
1. Bebeğinizin tepkilerini izleyin ve doktorunuzla iletişim halinde olun.
2. Mama kullanım sürenizi doktorunuzun önerilerine göre belirleyin.
3. Bebeğinizin beslenmesinde emzirme ve mama kombinasyonunu sürdürün.
Umarım bu bilgiler size yardımcı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mama Değişikliği
2. Mama Değişimi
3. Mama Değişikliği
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin

Ayşe V. ..
5 Nisan 2026 00:26
Ben kullandım gazdan hastanelik olduk kızım kolikti sma comfort kullandım hipp organik combiotik kullandım
M
Merve ..
5 Nisan 2026 20:27
Ben kullandım gazdan hastanelik olduk kızım kolikti sma comfort kullandım hipp organik combiotik kullandım

Ayşe V. ..
5 Nisan 2026 20:30
3 ay civarı geçti Nurse harveys gaz şurubu kullandım ben sab simplex çok kötü yaptı çocuğu sürekli masaj yaptım acı elma yağı ile çok zordu ama geçti şükür ilk hipp denedim içmedi sma comfort kullandım bir sorun yaşamadım toplatılması sonrasında hippe geri döndüm