Çoklu Besin Alerjisi ve Kilo

90 görüntüleme
A

Ayşe A. ..

5 Aralık 2025 11:11
Osman Hocam, bebeğimde çoklu besin alerjisi var. Süt, yumurta, buğday, susam, ceviz, fındık, akar alerjisi. Erkek Dk 3385 49 cm. Şu an 9 ay 1 günlük 7 kilo 69 cm. Anne sütü alıyor. Doktor bana diyet yapma dedi. Benim yediklerimden dolayı oğlumun cildinde döküntü olmadığı için. Raporlu mama verildi kilosu az olduğu için fakat günde maksimum 70 ml zor veriyorum içmiyor. Ek gıda da genellikle tadımlık şeklinde yiyor. Et, balık ve tavuk dışındaki çoğu şeyi zor yiyor ya da yemiyor. Kaşıkla yemek asla istemiyor bu yüzden çorba pek veremiyorum. Elimle yedirebildiğim şeyleri deniyorum kabul ettiği kadar. Gelişimi çok iyi aşırı hareketli fakat kilosu az az ilerliyor anne sütünü alıyor ama neden kilo almıyor anlayamıyorum. Bu ay içinde tekrar doktor görüşmemiz var kendi doktorumuzdan çok tatmin edici cevaplar alamıyorum. Bu konuyla ilgili sizden online danışmanlık düşünüyoruz. Çok üzülüyorum emdiği halde neden kilosu persentil dışında anlayamıyorum.

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir