Çoklu Besin Alerjisi

47 görüntüleme
I

Iclal Ü.

20 Mart 2026 01:18
beeğimde çoklu besin alerjisi çıktı (süt yumurta fındık muz avakado buğday) geçmeyen pişiği ve ishali var dşyet yapınca sütüm yok fenecek kadar azalıyor yapmadam sürekli huysuz ishal ve kusma oluyor mamayı asla kabul etöiyor ek gıdayı da kabul etmiyor şu an tam 8 aylık nasıl bir çare bulmalıyız
Aslı

Aslı

20 Mart 2026 01:40
Iclal hanım merhaba, doktorunuza danıştınız mı bu konudaki yorumu ne oldu ? Benim kızımın sür alerjisi vardı yani biz öyle sandık bende uzun süre diyet yaptım çok zorlu bi süreç sütümde çok azaldı ama sürekli sağdım sürekli sağınla biraz arttırdım .Ama kızım çok küçük diye direndim birazda sizinki aslında en azından ilk 6 ay riskli dönemi atlatmış.Biz o dönemde sütüm azaldığı için aptamil peptisyneo mana vermiştik doktorumuz reçete etti sigortanın varsa ücretsiz eczaneden alabilirsiniz.Süt alerjisi olan bebeklere veriyorlar sadece mama koltuğu için acı olduğu için kızım kabul etmedi ama sütle karıştırıp vermiştim.O dönemde böyle geçirdik ama alerjisi varsa bile bile sırf sütünüzü içsin diye devam etmek bence bebişe daha büyük zarar olur.Bence siz boş bol sağım yaparak güzel beslenerek en azından süt+mama olacak şekilde bebeğinizi rahatlatabilirsiniz Nacizane tavsiye :)
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir