Çoklu Besin Alerjisi
61 görüntüleme
G
Gülkız C. İ. ..
19 Aralık 2025 20:20
Bebeğim şuan 2 ay 4 günlük.Doğumundan 1 hafta sonra kakasında yoğun mukus ve şiddetli gaz sancısı sebebi ile doktorumuz inek sütü proteine karşı toleransı olabilecgini söylemişti.Ve bu besinleri azalmami istedi.3 haftalıkken kakasında kan gördük ve süt ürünlerini tamamen bıraktım.12 gün sonra da yumurta tüketmeyi biraktim.Yumurta yı bıraktıktan sonra kakasında kan ve mukus görmedim.Disaridan köfte almıştık dalginligima geldi tükettim ve 1 günsonra kakasnda kan ve mukus vardı.Muhtemelen koftede yumurta olduğu için ve dalginligima geldi .Doktorumuz bugün diyeti 6.aya kadar devam ettirmemi istedi çoklu besin protein alerjisi olabilir diye.Ben yumurta olduğunu düşünüyorum ama sütten emin değilim.Var mi aynı durumu yaşayan ,bu arada makat çatlağı da var.Gaitada kan cikmadı.kakasnda var ve üst üste kaka yaptığı zaman yine kan oluyor.1 buçuk aydır diyet yapıyorum
D
Derya A. T.
19 Aralık 2025 21:00
Bizde de besin alerjisi var. Direkt kakada kan üzerine gaita testinde çıkan kanla tespit ettik. Süt ürünlerini kestim, üç hafta kadar kan görmedim ama benim de dalgınlığıma geldi döner yedim. Muhtemelen yoğurttan dolayı yine kan gördüm ama ondan beri hergün günde bi iki kez kan görmeye devam ediyorum. Ben de yumurtadan şüpheleniyorum, haftaya kontrolümüz var muhtemelen yumurtayla da vedalaşacağım. Bebeğimin bezinde kan görünce içim dağlanıyor ama allahtan döküntü egzama yok diye avutuyorum kendimi.