Çok Zayıf

106 görüntüleme
Ü

Ümmü F. K. B. ..

21 Temmuz 2025 11:44
Merhaba kızım 38+5 de 2470 49 cm olarak doğdu. 3. Gün yoğun bakıma alındı sarılık yükselmesi ve vücudunda sıvı eksikliğinden dolayı. Kilosu 1900e kadar düştü. Doktorlar prematüre bir bebek olduğunu söylüyorlar.. şuan 20 aylık kilosu 9400 85 cm.. Ne yaptıysam kilo almıyor. Doktorlar boyunun çok iyi ancak kilosunun az olduğu ama genetik olabileceğini belirtiyorlar.. Açıkçası zayıf olduğu için çok üzülüyorum. Ama elimden de bisey gelmiyor. Yapılan test sonuçlarında da herhangi bir kötü sonuç yok.. Çok fazla hareketli yerinde asla durmuyor.. Ne yapacağımı bilmiyorum artık kilo aldırma konusunda.
F

Fatma G. ..

21 Temmuz 2025 11:52
Bir anne olarak bende ideal kiloda olmasını istiyorum ama açıkçası sağlıklı olması daha önemli. Belki kilo yaptıracak yiyecekler verebilirsiniz tahin ceviz badem... Çok hareketli olduğu için hızlı yakiyor çabuk acikiyordur sürekli eline verebileceğiniz tarzda ürünler yapın pankek, kek kurabiye ya da bebekler açıktığı için değilde oyalanmak için sürekli ağzına bir şeyler götürüyor nasılsa belki faydalı olur
E

Emine A.

23 Temmuz 2025 08:39
Benim oglumda 17 aylik ayni kiloda ve boyfa gorenler zayif diyo ama napalim elden baska bsey gelmiyor ve yemek yiyen bi cocuk azda olsa her seyin tafina bakar esimde hep zayifmis o yuzden saglikli olsunlar kilo alirlar elbet ☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir