Çok Yemek İstiyor

101 görüntüleme
M

Melisa N. D.

31 Mart 2026 01:49
Bebeğim 15 aylık günde 3 ana öğün hazırlıyorum 3 kez de emziriyorum. Ana öğün için hazırladığım tabakları her zaman bitiriyor hatta ağzını silmeye çalışırken bile ağzını açıyor. Bebeğim doymuyor mu anlamıyorum. 15 aylık bebeğin yemek miktarı ne olmalı?

DK:3850 güncel kilo:12 boy:80
T

Tuğba B. ..

31 Mart 2026 01:55
Maşallah nazar değmesin bayılıyorum böyle bebeklere yesin diye yapmadığım şaklabanlık kalmıyorr:))
M

Melisa N. D.

31 Mart 2026 01:57

Tuğba Beyazgül

Maşallah nazar değmesin bayılıyorum böyle bebeklere yesin diye yapmadığım şaklabanlık kalmıyorr:))

Midesi büyüyecek obez olacak diye çok korkuyorum. Malesef ailelerimizde bayılıyor bu duruma ve her şeyi yedirmek istiyorlar. İzin vermiyorum ama herkese laf anlatmaktan çok yoruldum. Böylesi de zor inanın
T

Tuğba B. ..

31 Mart 2026 02:06

Melisa Nur Demir

Midesi büyüyecek obez olacak diye çok korkuyorum. Malesef ailelerimizde bayılıyor bu duruma ve her şeyi yedirmek istiyorlar. İzin vermiyorum ama herkese laf anlatmaktan çok yoruldum. Böylesi de zor inanın

Verdiğiniz 3 öğün de dengeli giderseniz bişey olmaz merak [etmeyin.Ara](etmeyin.Ara) öğünlerde bende emziriyorum ben az yediği için besleyici tabak hazırlıyorum.
T

Tuğba B. ..

31 Mart 2026 02:12

Melisa Nur Demir

Kimse anneden iyi bilemez benim 3. Çocuğum inanın neler söylüyorlar bildiğimi okuyorum takmayın milleti

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir