Çok Uzun Süreli Uykusuzluk ve Ağlama
76 görüntüleme
S
Seda A.
19 Aralık 2025 12:05
2 aylık bebeğim gece gündüz uyumuyor ancak mommys bliss şurubundan 2-4 ml verince daha kolay ama 3-4 saat kadar uyuyor sonrası yine aynı ve şurubu içmemek için elinden geleni yapıyor. Neredeyse uyanık olduğu her an ağlıyor. Bu ağlamalar sıklıkla katılmaya dönüşüyor. Sakinleştirmekte çok zorlanıyorum nereye kadar şurupla devam edecek bilmiyorum. Bu durum normal mi ne yapılmalı?

Betül E.
19 Aralık 2025 12:15
Merhaba kolik tanısı konulmadı ama benim oğlumda ilk üç ay öyleydi ve kaynağı gazdı. Biz banyo , masaj ve karnını sıcak tutmakla biraz rahatlattık. 3. Ayda kendi gazını çıkarmaya başlayınca uyumaya başladı.
S
Seda A.
19 Aralık 2025 12:20
Evet kolik denilmiyor ama kaynağın gaz olduğundan da çok emin değilim.Sizin için bitmesine çok sevindim İnşallah bizim için de bir an önce biter bu dönem
Z
Zşngz
19 Aralık 2025 12:35
Eminim bir çok yol denemissinizdir ama hiraz sakin kalıp bebeğinize bi uzaktan bakın susturmaya değilde neden ağladığına odaklanın onu rahatsız eden bir şey olabilir ışık sıcaklık vs. Umarım çözüm bulursunuz bir an önce
E
Eliff
19 Aralık 2025 12:45
Bebek arabasında dışarda gezdirin belki öyle uyur çok küçük ilaçların hepsi kimyasal. Allah yardımcımız olsun benim bebekte uyumuyor
A
Ayşe Ş. ..
19 Aralık 2025 13:07
Gaz sancısı atak gibi belli saatlerde gelir. Ayaklarini karnına çeker kivranir durur. Mommy's bliss bizde kullandık temiz içeriklidir. Içinde rezene falan olduğu için o sakinleştiriyor yada acısını hafifletiyor olabilir. Sıcak su torbası deneyin elinizi yakmayacak kadar ılık. Karnını bacaklarına doğru yaslayin yan yatarsa sırtına. Sabırlı olun kolik olunca çok seçenek yok. yağ masaj bunlar. Ama bence hep Osman hoca diyorya sebebini bulmak lazım diye online muayene talep edin bence.