Çok Uyuyan Bebek
110 görüntüleme
Ş
Şeyma
21 Kasım 2025 19:10
Bebeğimi doğduğundanberi uyandırmak çok zordu. Şu an 2 aylık bıraksam 6-7 saat uyur muhtemelen gündüz bile. Şu ana kadar 5 saate kadar bıraktım. Normal mi? Hiç kimseden böyle bir şey duymuyorum. Tabii ki uyandırma konusunda zorluk yaşadığımız için ilk ay kilo alamadı bu ay toparlamaya başladık. Bu kadar uykucu çocuğu olan var mı öğrenmek istedim?
E
Esra
21 Kasım 2025 19:17
Bebeğinize sarılık testi yapıldı mı neden olabilir belki ouzamış sarılık 2-3 aya kadar devam edebiliyor
Ş
Şeyma
21 Kasım 2025 19:42
Yok hiçbir şeyinde problem yok, kan değerleri normal, sarıldığı da yok. Artık yapısı bu diyorum yani. Çok yıprandım 2 ayda
K
Kübra A. ..
21 Kasım 2025 19:46
Peki bnm kızım hiç uyumamasi
Ş
Şeyma
21 Kasım 2025 19:57
Eminim siz de çok yoruluyorsunuzdur. Ben sadece sağlığının derdindeyim. Doktora her gittiğimde bu çocuk beslenemiyor anne memesinde dediği her an kahroluyordum.
E
Elif ..
21 Kasım 2025 20:11
Beni kızım prematüre doğdu35 gün yoğun bakımda kaldı. Çıktıktan sonra aynı sorunu bende yaşadım her yöntemi denedik uyandırmak için. Ayağına iğne bile batırdım ağlayıp geri uyuyordu. O kadar zordu ki o kadar yıprandım ki anlatamam. Biz en son hoplata zıplata uyandırmayı başardık2 onun dışında uyanmiyordu. . Doktora gittiğimizde bebeğimin kan şekerinin düştüğünün bu yüzden uykuya meyilli olduğunu öğrendik. Ne kadar sürdü hatırlamıyorum ama. 2 ay falan yaşadık bizde. Şimdi geceleri uyur. Gündüz hiç uykusu yok