Çok Uyuma
88 görüntüleme

Berna Ç.
12 Temmuz 2025 10:27
Bebeğim 4aylık sabah 5.30da uyanıyor 10dk emince geri uykuya geçiyo sonra 8.30 / 9 arası tekrar uyanıyo uyanınca yine besliyorum 1ya da 1,5saat uyanık kalıp tekrar uyuyo 11gibi yine uyuyor kendi kendini kafa sallayarak uyandırıyo yarın saat takıldıkdan sonra tekrar uyuyor 15.00 uyanıp saat 7 gibi tekrar uyyor ve en son saat 23.de benle beraber gece uykusuna geçiyor
Bu kadar uykuya düşkün olması normal mi aktivite yapmaya çalışıyorum yaparken direk kendi kendine gözleri uykuya dalıyo uyanık tutmak için oynuyorum uykusu geldiği için ağlıyo normal de uyku düzeni nasıl olmalı?
Bu kadar uykuya düşkün olması normal mi aktivite yapmaya çalışıyorum yaparken direk kendi kendine gözleri uykuya dalıyo uyanık tutmak için oynuyorum uykusu geldiği için ağlıyo normal de uyku düzeni nasıl olmalı?
Z
Zeynep ..
13 Temmuz 2025 20:17
Normalde uyku düzeni sabah en geç 8 de uyanmalı ve gece en geç 20:30 gibi gece uykusuna geçmeli gece 23:00 çok geç bir saat 19 civarında uyuyup uyanıyorsa alıp salona getirmeyin uykuya döndürmeye çalışın

Berna Ç.
13 Temmuz 2025 20:27
Kabul etmiyo düzenli uykuyu normal de hep düzenimiz vardı 1aydır bu şekildeyiz
Z
Zeynep ..
13 Temmuz 2025 20:31
Şu an atak sürecinde siz düzeninize sadık kalın rutin belirleyin uyku öncesinde hep aynı şeyleri yapın 5.ayda yine düzene girer inşallah