Çok Uyuma 3 Aylık

191 görüntüleme
M

Merve K.

28 Mayıs 2026 19:03
3,5 aylık bebeğim gün içinde hemen yoruluyor 40dk uyanık kaldıktan sonra aşırı ağlayarak uykuya geçmeye çalışıyor bu bir haftadır bu şekilde. Simdi de çok uyumaya başladı gün içinde.

Gün içinde 3 saat bir fiil uyuması normal mi? Geceleri de uykusu iyi.
Göktenur B.

Göktenur B.

28 Mayıs 2026 19:29
Benim oğlum yaklaşık 8 . Ayına kadar böyleydi gündüzleri en fazla uyanıklik süresi 2 saati uyuduğunda da çoğu uykusu 2 saaten aşağı değildi bazı bebekler uykuyu çok seviyor sizinkinin uyanıklık süresi daha kısa olması normal yakında atak dönemleri baslicak bu kadar uyumuyorlar
S

Sertap D. A.

Premium Üye
28 Mayıs 2026 19:41
Benim bebeğim de 3 ay 5 günlük uzun zamandır bu şekilde. Çok çabuk yoruluyor bir de çok yormamaya çalışıyorum ona rağmen hemen esniyor huzursuzluk yapıyor yarım saat en fazla dayanıyor. Uyuyunca da 30 dk uyuyup uyanıyor gündüzleri. Gece uykusu iyi ama gündüzleri Neden böyle acaba
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
28 Mayıs 2026 20:02
Bizde 14. Haftamıza girdik benim bebeğimde akşamları sadece beslenmek için uyanıyor akşam 19:30-20:00 gece uykusu sabah 7:30 güne başlangıç gündüz uyanıklık 1 saat max 1,5 saat bence uykuyu seviyorlar maşallh diyelim 🧿
M

Merve K.

29 Mayıs 2026 00:31
Göktenur Bektaş
Benim oğlum yaklaşık 8 . Ayına kadar böyleydi gündüzleri en fazla uyanıklik süresi 2 saati uyuduğunda da çoğu uykusu 2 saaten aşağı değildi bazı bebekler uykuyu çok seviyor sizinkinin uyanıklık süresi daha kısa olması normal yakında atak dönemleri baslicak bu kadar uyumuyorlar
O zaman uyku sevmesi iyi birşey diyelim :)
Göktenur B.

Göktenur B.

29 Mayıs 2026 00:40
Merve K.
O zaman uyku sevmesi iyi birşey diyelim :)
İki çocuk annesiyim iki oğlumda uykuyu çok seviyorlardi şuan 10. Ayımıza giricez uyuduğu günlerin acısını çıkarıyor bazen gündüz hiç uyumuyor bazen de gece her saat başı ayaktan bırakın uyusun büyüdükçe uykuyu daha az seviyorlar :D
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir