Çok Sosyal

128 görüntüleme
K

Kübra Y. ..

23 Mart 2026 08:11
Oğlum 9 aylık çok sosyal bir çocuk kimseyi yabancılamıyor herkesle oyun oynuyor sesler çıkarıp sohbet etmeye çalışıyor kendinden küçük ya da büyük fark etmez tüm çocuklara sarılmak oynamak istiyor ilk defa gördüğü insanların bile kucağında oturup onlarla oyun oynayabiliyor ilk 5 ay kimsede durmazdı tanıdığı insanlarda bile ama şuan çok sosyal atılgan bir çocuk endişe etmeli miyim bu durum normal mi
F

Fatma S.

23 Mart 2026 08:31
Her çocuk farklıdır endişe etmeyin çok normal
K

Kübra Y. ..

23 Mart 2026 08:35

Fatma Süer

Her çocuk farklıdır endişe etmeyin çok normal

Eşimde çok sosyal insan ilişkileri çok kuvvetli acaba genetik babasına mı çekti diye düşünüyorum artık
Hilal .

Hilal ..

23 Mart 2026 10:08
Benim kızım da öyleydi su an 12 aylik yeni yeni yabancilamaya başladı. Hemen gitmiyor artik 5-10 dk duruyor inceliyor sonra isterse gidiyor. Endiselenmeyin cok normal🌸
R

Rukiye

23 Mart 2026 10:08
Bizimki de öyleydi ama 11 aylık olduğundan sonra yabancılara tepki vermeye başladı, bize daha çok düştü. Sürekli gördüğü ve görmediği kişilere tepkisi değişti. Her çocuk farklı tabi ama endişe edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ben
K

Kübra Y. ..

23 Mart 2026 10:09

Hilal

Benim kızım da öyleydi su an 12 aylik yeni yeni yabancilamaya başladı. Hemen gitmiyor artik 5-10 dk duruyor inceliyor sonra isterse gidiyor. Endiselenmeyin cok normal

Artık üzülüyorum beni istesin gelsin kucağımdan inmesin istiyorum sıkılana kadar duruyor sıkılınca bize gelmek aklına geliyor
K

Kübra Y. ..

23 Mart 2026 10:11

Rukiye

Bizimki de öyleydi ama 11 aylık olduğundan sonra yabancılara tepki vermeye başladı, bize daha çok düştü. Sürekli gördüğü ve görmediği kişilere tepkisi değişti. Her çocuk farklı tabi ama endişe edecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ben

Umarım oğlum da değişir bu kadar gitmesi hoşuma gitmiyor kendisi istemiyor tabi sevmek isteyen alıyor kimsede ağlamıyor sadece çocuklara aşırı sevgi gösteriyor onları görünce çok seviniyor sarılmak istiyor oynamak istiyor çocuklar açısından sıkıntım yok sosyal olması güzel ama her insana gitmesi rahatsız edici
Hilal .

Hilal ..

23 Mart 2026 10:39

Kübra Yılmaz

Artık üzülüyorum beni istesin gelsin kucağımdan inmesin istiyorum sıkılana kadar duruyor sıkılınca bize gelmek aklına geliyor

Sizi cok iyi anlıyorum. Ben de sinir oluyordum. Herkese hemen öpücük atıp gidiyordu , elalem de cocugu öplecek diye sürekli tetikte duruyordum; ama şimdi paçamdan ayrılmıyor. Biraz daha sabır hepsi gelişimin bir parçası. Bir sekilde orta yolu buluyorlar.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir