Çok Sık Uyanma Sorun Yaratırmı
125 görüntüleme
B
Beyza ..
17 Haziran 2025 09:06
Bebeğim 7 aylik ve çok sık uyaniyor suanda dış cikariyor evet onun öncesinde de uyanırdı ama ben uyku eğitimi vermek istemiyorum 9nu ağlatmak istemiyorum kendiliginden öğrensin istiyorum bazı şeyleri zamana bıraktım sadece bu sık uyanmalar onun için zararlımı gelişimi açısından
B
Burcu K. Y.
17 Haziran 2025 09:14
Destekli uyutuyorsanız bebek her uyku döngüsünde yani ortalama 45 dk da bir onu uyuttuğunuz desteği ister yani kendiliğinden uykuya dönemez.bende bir anne olarak uyku eğitimi almadım kendimce vermeye çalıştım eğer uyku arkadaşı edinmediyseniz şiddetle tavsiye ederim.
H
Hatice Ö.
17 Haziran 2025 09:29
Desteğe alışmış 7 aylık bebek kendi kendine uyumayı öğrenemez sadece sizin vereceğiniz uyku eğitimi ile öğrenebilir
D
Dicle S.
17 Haziran 2025 09:40
Ben uyku arkadasi kullanmadim 3. Ayindan sonra geceleri deliksiz uyumaya başladı ama kucakta uyutma memede uyutma ayakta sallanma gibi seyler yapmadım yatagina koydum bende kendi yatagima uzandım uyuyana kadar bekledim zaman gectikce odanin icinde ayakta bekledim sonra kapının girisinde bekledim en son kapiyi kapattim disinda bekledim boyle alıştı ama agladiginda mutlaka sakinlestirdim sonra tekrar yerine bıraktım hem guvenli baglanmaya zarar vermedim hemde kendi kendine uyumayi öğrendi uyuyacagi saat sabitti boylece bir sure sonra zaten o saatte kendisinin uykusu geliyor tabi bu surec hem sabır hemde zaman istiyor ama sonrasinda cok rahat ettim