Çok Sık Uyanma

183 görüntüleme
H

H.Nur

27 Ocak 2026 07:19
Bebeğim 5 ay 16 günlük geceleri çok sık uyanıyor yardım almadan büyüttüğüm için de gündüz ben bakmaya devam ediyorum. Bu uyanmaları neden olabilir ve nasıl önleyebilirim gerçekten o da ben de çok uykusuz ve yorgun oluyoruz.4 aylıkken alt iki dişi çıktı. Üstlerde belirti göremiyorum
M

Mushviga M.

27 Ocak 2026 08:11
Rabbim yar ve yardımcın olsun bacım.Benimki daha 40 günlük ama bende aynı durumdayım.Geceleri uyumuyor
H

H.Nur

27 Ocak 2026 08:14
Sizinki bu günlerden sonra biraz daha yavaş yavaş uzun uyumaya başlayacaktır inşallah merak etmeyin, geceleri karanlık veya loş odada yatırmayı unutmayın gece gündüz ayrımını öğretin, gece emzirmelerinde odanın ışığını açmayın bebiş alışacaktır buna, Rabbim sizin de yardımcınız olsun 🫶🏻
E

Ezgi ..

27 Ocak 2026 08:54
Ayy biz 9 aya geçicez nerdeyse hala saat başı uyanır bebeğim. Sanırım emerek uyuduğu için diycem de zaten sevmiyodu uykuyu :)) ben akışına bıraktım artık elbet düzelicek diye bekliyorum bakalım
H

H.Nur

27 Ocak 2026 08:56
İnşallah bir gün akşamdan sabaha kesintisiz uyumaya başlayacaklar 😅🫶🏻
S

Songül H.

27 Ocak 2026 09:34
Benimki de 5 ay 6 günlük halimizi görseniz keşke sadece hamd edip geçeceği günleri bekliyorum meme almadan da asla ama asla geri uyumuyor bıraksanız sabaha kadar ağzında kalacak emzik kullanmak istemedim ama şu an beni kullanıyor
E

Ezgi ..

27 Ocak 2026 10:01

Songül H.Ç.

Benimki de 5 ay 6 günlük halimizi görseniz keşke sadece hamd edip geçeceği günleri bekliyorum meme almadan da asla ama asla geri uyumuyor bıraksanız sabaha kadar ağzında kalacak emzik kullanmak istemedim ama şu an beni kullanıyor

Biz de denedik ama emzik emmedi. Maalesef öyle oluyor. Uyku eğitimi de almak istemedim nereye kadar gidecek bilmiyorum. Yaşından sonra düzelir diyolar ama umudum yok😬
E

Ezgi ..

27 Ocak 2026 10:01

H.Nur

İnşallah bir gün akşamdan sabaha kesintisiz uyumaya başlayacaklar 😅🫶🏻

Ay çok amiiiinnn
S

Songül H.

27 Ocak 2026 13:34

Ezgi

Biz de denedik ama emzik emmedi. Maalesef öyle oluyor. Uyku eğitimi de almak istemedim nereye kadar gidecek bilmiyorum. Yaşından sonra düzelir diyolar ama umudum yok😬

Ek gıda ile umarım yavaş yavaş azalır 😅
H

H.Nur

27 Ocak 2026 13:37
Karnı tok olsa da uyanıyor bizimki sanırım bizim buraların tabiriyle huy değiştiriyor 😅 emziğe 5.ayda alıştı bizimki şaşırdık belki sizinki de alır @Ezgi olmaz dediğimiz ne varsa oluyor 😂😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir