Çok Sık Emme Yemekleri Red

88 görüntüleme
S

Seyhan K.

1 Aralık 2025 22:11
Sürekli heryerde her şekilde meme istiyor.16 aylık.Bazen geceden sabaha kadar kısa aralıklarla hiç bırakmadan. Hemen uyanıyor vermezsen. Kahvaltı da yeme huyu yok beyaz peynir yumurta reddediyor.ne yapmalıyım nasıl bir düzen oluşturmalıyım bilmiyorum artık.
C

Cerennn

1 Aralık 2025 22:20
15 aylık Oğlumda o durumda gece boyunca sık sık uyanıp emmek istiyor. Sabahları kahvaltı yaptırmak ıstedıgımde inatla yapmak ıstemıyor ve sadece emmek istiyor. Gün içinde yapışık ikiz gibiyiz sureklı kıyafetımı kaldırıp emmeye calısıyor. Sütten kesmek istiyorum ama kış diye kesmek ıstemıyorum emmeden. Kılo alımı çok yavaş gercekten bu yemek yememe sorunu yüzünden dert sahibi oldum.
S

Seyhan K.

1 Aralık 2025 22:23
Kesinlikle aynı durumdayız.
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

2 Aralık 2025 01:25
Sizinle aynı durumu yaşayan arkadasim var onun kızı 2 yaş oldu ve hala iştahsızve gece gündüz yakasında emmek istiyor.yemek yemiyor az yiyor ve ac kalıyor korkusuyla emziriyor.Benim oğlum 2,5 yaşında 5 aylikta oğlum var.Ona söylediğim tavsiyeyi sizede söylemek isterim tabiki her çocuk başka bazen taktikler boş olabiliyor.hamileligimden dolayı artık azaltmak lazımdı benim için 8.aya kadar emzirdim ama kademeli azalttım şak diye kesmek olmaz tabi.ilk önce sabahları kahvaltıdan sonra emmeyi teklif ettim kahvaltı yemesede asla pes etmedim çünkü ben kıyamıyorum diyip meme verirsem nasıl olsa begenmedigim yemek sonrası zaten meme var doyarim diyorlar.benimde oğlum tosuncuk değil anne baba neyse çocukta öyle olur kimsenin çocuğun zayıf laflarına bakmayın.oglum şuan 13kilo 2 yaştan sonra güzel yemeye başladı yani sütü tam kestim el mecbur yemek yiyor ama bian durmaz pire gibi yakiyor. Bı sure direndi ama kahvaltısını güzel yedi meme istemedi sonraları öğlen uykusu vakti emiyordu sıra öğlen kesmesine geldi uyku öncesi sevdiği çorbayı deneye deneye buldum çorbası içince süt istememeye başladı öğlen uykusundan kalkınca emziriyorumdum.sira geldi akşam ve gece emmelerine en son gece emmesini kestim ve artık 8.aylik hamileydim.isin özeti önce yemek teklif sonra süt ama biz anneler çocuğumuz yemeyince kıyamıyoruz ve doysun bari diyip meme veriyoruz.iş bizde bitiyor.enson inek sütüne 1 yaşından sonra denemelerle evde muzlu çilekli süt yaparak en çokta sade süt sevdi gece yatmadan bir bardak sütünü içip yatınca gece emmek için nadir uyandı istedi.yani bu sürec 8 aylık hamilelikte hallettim tabi kardeşi doğunca haliyle oooo anne süt hani bitmişti diyor 😂 ama hemen aklını çelicek güzel ev yapımı cookie ve sut en sevdiği şey oldu bende kardeşini rahat emzirdim ama içim gitmedi mi gitti emzirmek duygusal bir bağ koparmak zor ama iş bizde bitiyor umarım hikayem size örnek olmuştur 👋
Zehra Ş. .

Zehra Ş. ..

2 Aralık 2025 04:40
Eklemek istedim kahvaltıda ilk zamanlarda peynir yumurta sevdi sonra reddetti.bende eczanede hünnap keçi sütü bebek bisküvisi aldım araştırın güzel bir ürün bende 10 yıl eczanede calistim tavsiye ederim.bu bisküvisinden 4 tane 3 kaşık ev yoğurdu 1 küçük muz bir haşlanmış yumurtanın sarısı 1 ceviz rendesi bazen 1 çay kaşığı kadar doğal herhangi bir pekmez ezip sabah kahvaltısında yedirdim içine peynirde eklenebilir ama bizim çaktı içindeki peyniri ondan ben koymadım peyniri mücver içine koyup yedirdim belki sizin ufakliklar sever bu kahvaltı örneğini
S

Seyhan K.

2 Aralık 2025 05:11
Çok çok teşekkürler Zehra Hanım🌸

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir