Çok Sıcak İdrar Sayısında Azalma
94 görüntüleme
Z
Zeynep K. ..
21 Temmuz 2025 03:54
“Merhaba, 5 aylık bebeğim Melis’in çişli bez sayısında azalma oldu. Özellikle gece 10-12 saattir çiş yapmadı, bez kuru. Gündüzleri çok terliyor. İdrarı koyu renkli ve kokulu. Emme sıklığını artırmak istedim ama çok istekli değil. Genel durumu iyi görünüyor ama sıvı alımı ve idrar miktarı beni endişelendiriyor. Değerlendirmeniz uygun olur mu?”
K
Kader S.
22 Temmuz 2025 12:15
Aynı durumu bizde yaşıyoruz bebeğim 8 aylık ve gece sabaha kadar kuru bez çıkıyor gündüzleri de sayıda azalma var ama çok terliyor sanırım ter ile atıyorlarmış çişli bez sayısında azalma o yüzden olabiliyormuş
M
Merve
22 Temmuz 2025 12:35
Zeynep hanım selamlar benim de 4.ayını yeni bitiren bir Melisim var ve onun da bu problemi var şuan bez sayısı azaldı ben bebeğimi mama ile besliyorum mama içme miktarı azaldı kendi içmek istemiyor artıramıyorum da oda sıcaklığımız maalesef 29 30derece ne yaparsak yapalım sık sık az az emzirme dışında sanırım bir çözümü yok çok sıcak havalar ve bebekler de ister istemez bundan etkileniyorlar
Ö
Özge C.
22 Temmuz 2025 20:02
4 aylık olduk bizdede aynı sorun var çişi koyu renkli oluyor sayısı 5 i buluyor ama aşırı terleme var ev serin bile olsa kafası sırtı çok terliyor beslenmek istemiyor ne emme ne de mama istemiyor 120 ccyi tek seferde bitirirdi önceden şimdi 60 cc zor içiyor