Çok Kaka Yapıyor
245 görüntüleme
Y
Yasemin
21 Nisan 2026 13:41
21 aylık bebeğim 1 günde 6 7 kez kaka yapıyor bugün 8. Gün sağlık ocağına gittim hekim anne sütünü bıraktığı için olabilir geçer dedi ama içim hiç rahat etmedi
Bazen sulu bazen macun bazen normal yapıyor sürekli değişiyor anlamıyorum kan mukus görmedim
Ateş halsizlik iştahsızlık kusma hiç bir semptom yok
Keyfi de yerinde
Normalde günde 3 kez yapardı
8 gündür olan bu kaka sayısı ve kıvamları normal mi
Bazen sulu bazen macun bazen normal yapıyor sürekli değişiyor anlamıyorum kan mukus görmedim
Ateş halsizlik iştahsızlık kusma hiç bir semptom yok
Keyfi de yerinde
Normalde günde 3 kez yapardı
8 gündür olan bu kaka sayısı ve kıvamları normal mi
R
Rumeysa K.
21 Nisan 2026 13:53
Hindistan Cevizi yağı verebilirsiniz, probiyotik desteği kullanabilirsiniz
Y
Yasemin
21 Nisan 2026 16:33
Probiotik vermeye başlamıştım 2 gün vermiştim sağlık ocağı hekimi hiçbir şey verme zaten bağırsağı çalışıyor yoğurt ayran peynir vs. de yediriyorsun ekstra probiotik verme dedi bende artık vermiyorum :/
R
Rumeysa K.
21 Nisan 2026 16:57
Çocuk doktorunuzla görüşseniz tabi daha iyi olur bence kabızlık gibi ishal de sanki bir bağırsak sorunu diye dusunmustum
İ
İlkay E.
24 Nisan 2026 22:22
Ben bu sıkıntıyı 1,5 yıldır çekiyorum keşke bilen biri olsa da öğrensek
Y
Yasemin
18 Mayıs 2026 23:00
merhaba güncelleme yapayım ki aynı sıkıntıyı yaşayan olursa yardımı dokunur belki
bebeğimin kakası tam 20 gün boyunca günde 6 7 kez olarak sürdü çok stres yapmıştım ama hekimimiz emzirmeyi bırakan bebeklerde olabiliyor bu durum dedi trubiotik duo isimli bir probiotik damla kullandık 1 ay kullan geçmezse tekrar gel geçerse bırak dedi çok şükür kullandık ve geçti ay dolmadan
Umarım sizlere de bir fikir verir
bebeğimin kakası tam 20 gün boyunca günde 6 7 kez olarak sürdü çok stres yapmıştım ama hekimimiz emzirmeyi bırakan bebeklerde olabiliyor bu durum dedi trubiotik duo isimli bir probiotik damla kullandık 1 ay kullan geçmezse tekrar gel geçerse bırak dedi çok şükür kullandık ve geçti ay dolmadan
Umarım sizlere de bir fikir verir
Yükleniyor...